Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja znam med od uljane repice je jedan od nanekvalitetnijih.Ispravite me ako grijesim.Evo jedan od uljane repe, made in SPOS (Svez pčelarskih organizacija Srbije) tako da ne može biti fejk:
https://www.kupujemprodajem.com/pol...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas
To ti je bas pravi med,al malo sutra.Usrbiji se mnogo vara na medu jer je visoka cena. U grčkoj kilo pravog livadskog meda u lidlu košta 500 dinara pa nema prevare. Ja od sada od svakoga ko ide u grčku tražim da mi donese kilo
Pogledajte prilog 1377458
Mora se useceriti kad je secer.Ušećeri se bez problema zamisli lidl da ih uhvate u varanju![]()

Prezvakali smo, fake med se u vodi lako rastvori, pravi padne na dno i moze da se rastvori mesanjem jacim. Potom po onome kako se mazeTo ti je bas pravi med,al malo sutra.![]()
Pitanje koje ima veze sa medom...Prezvakali smo, fake med se u vodi lako rastvori, pravi padne na dno i moze da se rastvori mesanjem jacim. Potom po onome kako se maze
na hleb se vidi.
Ne govorim o paprikama.Govorim o medu.Jeste sigurno vidi paprika 1 evro dok je kod nas bila 600 din
Pogledajte prilog 1377490
Pogledajte prilog 1377491
U srbiji je najskuplja i najlošija hrana na svetu!
Lazni bi se u rakiji sigurno rastvorio. Pravi bi pao na dno.Pitanje koje ima veze sa medom...
U medovači...da li je dobro da je med odvojen dole ili onako u rakiji raspoređen?
Pravi med se sa stopostotnom sigurnoscu moze ispitati samo u laboratoriji.I to,negdje sam citala,postoji samo u Becu i jos na par mjesta.Prezvakali smo, fake med se u vodi lako rastvori, pravi padne na dno i moze da se rastvori mesanjem jacim. Potom po onome kako se maze
na hleb se vidi.
Dakle nema veze da li je dobro skuvano zajedno ili tome slično? Pravi pada?Lazni bi se u rakiji sigurno rastvorio. Pravi bi pao na dno.
Tezi je. Naravno, ako se skuva i mesa, i on moze da se rastvori, ali ako se u rakiju doda naknadno....Dakle nema veze da li je dobro skuvano zajedno ili tome slično? Pravi pada?
Jel imaš fotografiju? Nemaš? Ja imam i odgovorno tvrdim da lažeš. Dakle med u grčkoj je 4,3-6 evra za kilogram. Cene na pijacama su vrlo slične cenama u prodavnicama.Inace,u Grckoj,na tezgama,cijena tegle meda je bila kao i kod nas,deset eura.
Znaci,u "lidlu" je duplo jeftinije,i to je vec sumnjivo.![]()
Пробао сам тај мед из Лидла код нас, али никад га не бих купио.Usrbiji se mnogo vara na medu jer je visoka cena. U grčkoj kilo pravog livadskog meda u lidlu košta 500 dinara pa nema prevare. Ja od sada od svakoga ko ide u grčku tražim da mi donese kilo
Pogledajte prilog 1377458
То што је ушећерен, није гаранција.
A ja tvrdim da si ti bezobrazan i nevaspitan.Jel imaš fotografiju? Nemaš? Ja imam i odgovorno tvrdim da lažeš. Dakle med u grčkoj je 4,3-6 evra za kilogram. Cene na pijacama su vrlo slične cenama u prodavnicama.
Hrana je u srbiji duplo i troduplo skuplja nego u grčkoj. Dakle u srbiji se narod PLJAČKA!
Jedino se u srbiji vara, krade i truje sa hranom. Probaj to da uradiš u EU.
Ma,samo ti kupuj med u prodavnicama,ko ti brani?Manja verovatnoća je da te prevare u nekom od trgovinskih lanaca a privatno samo mućkaju.
Ja još nisam vido da neko na pijaci prodaje ušećeren med dok u lidlu i metrou jesam.
Čak može da se nađe i onaj koji je započeo kristalizaciju pa je prošarana tegla.
A te lupetarije da postoji samo jedna laboratorija u beču koja može da otkrije glikozni sirup i biljni šećer i slične govnurije kao pčele jedu šećer pa je zato biljni šećer u medu i slično. Kako vam ne dosadi da lupate?
Ps: našao sam maja med livadski u metrou 3kg je 2000 din ali nije ušećeren inače bi ga uzeo.
O,al si naporan...Tako isto i za med, duplo je jeftiniji nego kod naših lopova. Zbunjujuje te kriminal u srbiji. Misliš da je to normalno ali nije.
U srbiji ostalo još jedino da se krade i otima na hrani. Shvatićeš jednog dana kolika je srbija rupčaga.