- Poruka
- 50.413
Uzmi slobodu i sama nadgledaj dogadjanje.Molim kvalifikovanog stručnjaka da se javi na temu, obzirom da pretpostavljam da postavljač jedino takve uzima u obzir. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi slobodu i sama nadgledaj dogadjanje.Molim kvalifikovanog stručnjaka da se javi na temu, obzirom da pretpostavljam da postavljač jedino takve uzima u obzir. Hvala.
Ovde?Naci dobro placen posao i odseliti se od roditelja.
Da, mada jeste tesko.
cale ti kupi gaybu i auta i ulece kad zapahnes u dugovaNaci dobro placen posao i odseliti se od roditelja.
u Srbiji tesko.nisu ucili decu da rade posle srednje skole i u doba njihog studiranja.cim napuni 18-21 napolje nadji stan,posao...nesto cemo da mu pomognemo i takoOvo je jedna realna i teska tema i trebalo bi razmenjivati iskustva i mozda nekome bude znacilo....ne bih da pametujem, jer mislim da su problemi realni, a ja bih samo teoretisao iz nekih iskustava...
Ne bih se usudila, bez jednoroga koji tapše za tvojim leđima, osim da kažem: napuni 40. Da vidiš kako se stvari rešavaju, prosto sam od sebe.Uzmi slobodu i sama nadgledaj dogadjanje.
Nisu nasa deca nista gora od dece sa zapada.u Srbiji tesko.nisu ucili decu da rade posle srednje skole i u doba njihog studiranja.cim napuni 18-21 napolje nadji stan,posao...nesto cemo da mu pomognemo i tako