blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
izvinjene prihvačeno buntovničeposmatrac:eto, jel sada posmatrac dobar decko?
ma nije tesko biti fin, samo treba puno da se kuca.
ppp 8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvinjene prihvačeno buntovničeposmatrac:eto, jel sada posmatrac dobar decko?
ppp 8)posmatrac:eto, jel sada posmatrac dobar decko?
Anonymous:posmatrac:kazi joj da je to normalan osecaj svakog ubice!!!
aj joj ti napisi mail o tome
Anonymous:posmatrac:eto, jel sada posmatrac dobar decko?
ti bash sve znas. aj ti abortiraj pa onda pricaj.

Uh,Vilo,sta vise da pokazujem,eno onaj Marsovac u "Svastari" mi javio da se i sa Marsa vidi.Ubi me sramota,ja bi to nekako da sakrijemvila_raviojla:Pa dobro bre bundevo, ajd pokazi tvoj problem ,vis da nam ne veruje Jo.ops:
![]()
ops:bundeva:Uh,Vilo,sta vise da pokazujem,eno onaj Marsovac u "Svastari" mi javio da se i sa Marsa vidi.Ubi me sramota,ja bi to nekako da sakrijemvila_raviojla:Pa dobro bre bundevo, ajd pokazi tvoj problem ,vis da nam ne veruje Jo.ops:
![]()
ops:
bundeva:Hi,hi,a koje? :?
JOVANA77:bundeva:Hi,hi,a koje? :?
PA RAZMISLI MALO....KAD GA TU STAVIS SAMO DVE OSOBE NA SVETU CE ZNATI GDE JE.........................I NIKO GA NE VIDI
NEMOJ TAKO JA SAM BAS FINA I DOBRA I HOCU DA POMOGNEM COVEKU.kosmopolit:JOVANA77:bundeva:Hi,hi,a koje? :?
PA RAZMISLI MALO....KAD GA TU STAVIS SAMO DVE OSOBE NA SVETU CE ZNATI GDE JE.........................I NIKO GA NE VIDI
zloco![]()
JOVANA77:NEMOJ TAKO JA SAM BAS FINA I DOBRA I HOCU DA POMOGNEM COVEKU.kosmopolit:JOVANA77:bundeva:Hi,hi,a koje? :?
zloco![]()
JOVANA77:HA HA. PA NORMALNO DA VAZI.
JOVANA77:MA DAJ. IMAS NESTO PROTIV MENE SECERU???????????????
. Na stranu to shto poznavanje pravila u sexu, koje ti tako vazno pominjesh, ne moze dovesti do posledica kakve ocekujemo. Bar ne u onih maleroznih 001%, a to se moze desiti svakom, shto je i poenta ovog mog monologa...
, cisto da napomenem, poshto vidim da se vec uveliko chatuje.nije bre....dobro je dok ne vidi "facu"posmatrac:kazi joj da je to normalan osecaj svakog ubice!!!
Margott:nije bre....dobro je dok ne vidi "facu"posmatrac:kazi joj da je to normalan osecaj svakog ubice!!!
Margott:jovana nemoj da mislish opet kako sam se "navrzla" na tebe,ali ova tema je tako idiotski postavljena da ja stvarno ne mogu da ne prokomentarishem na isti nachin...elem,znam i ja devojke kojima se dogodilo isto,neke su to podnele bez tezih posledica,neke ne...to je individualno,zavisno od svesti i mentalnog sklopa osobe...s nekima treba prichati,neke treba ostaviti na miru,a nekima nema pomotji....jer ako je zdravlje jedne zene u pitanju,shto podrazumeva da ista ne bi mogla da iznese trudnotju,ili zdravlje tog deteta,mozda chak chitav zivot istog,nema razmishljanja...tako je moralo...to je tako...mislim da devojka ne treba da ide kod psihijatra niti neshto slichno(najlakshe je choveka poslati da ga leche),pusti je ,smejte se,ne obazirite se na to...to je proshlo i nema plakanja za prosutim mlekom...samo konsultacije sa ginekologom kao preventiva posle ovakvih zahvata,neophodno je....sve tje to dotji na svoje...i molim te bez patetike.
8)
ih kad bi bili svi isti ,pa svi bi abortiraliMargott:naravno...
8)
nego vi s krenuste s teme, vi se zajebavate ,a tamo cura halucinira ajte sredite pa cemo viditi stacemo posle

JOVANA77:MOJA DRUGARICA JE PRE NEDELJU DANA URADILA ABORTUS.
DEVOJKA SE IZGUBILA NACISTO.
KAZE PROGANJA JE OSECAJ KRIVICE. SANJA DA RADJA DETE I UZIMA GA U RUKE ALI MU NE VIDI FACU.
POSTO PIJEM PILULE I NIKADA NISAM IMALA TAKVIH I SLICNIH PROBLEMA ZANIMA ME KAKO DA JOJ POMOGNEM?
ZNA LI NEKO DA LI JE TO STO JOJ SE DESAVA NORMALNO ILI JE ONO NEKI POSEBAN SLUCAJ?
pa sad kad je prvi put to se svi tako osecaju ali ako joj se desava vise puta ko svakoj zeni kad je magarci ne cuvaju onda ogugla
nazalost naseg nataliteta tako je