Kako odlucujete za koga glasate na izborima??

• Začetnik teme Začetnik teme BoG97
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па Чеда је сад у СНС-у.

Иначе *******ичарска опсесија Чедом је смјехотресна.

Па ето ти решења, гласај за Великог Вођу. :mrgreen:

Јашта. И то зато што је Чедо змај најстарији живи ЕУрУпејско-либтардски фосил у Србији. ;)

Па ето ти решења, гласај за Великог Вођу. :mrgreen:

Јашта. И то зато што је Чедо змај најстарији живи ЕУрУпејско-либтардски фосил у Србији. ;)

Да, али Чедо Фосил се не залаже за моје економске ставове. Он је исто за социјалдемократију и Државу Благостања.

Питање ти је сасвим на месту и због тога нисам сигуран да си толико млад. Сви знају да паметују али када их питаш управо то што ти питаш, ко је најмање зло, иде "киша око Крагујевца". Лопови, будале, продане душе, издајници... а ко је најбољи од њих?? Е ту се сви измигоље. Браво дечко, то је право питање.

"BoG97" 97 godiste, problem je sto svi pricaju a niko nista ne kaze konkretno.
To samo potvrdjuje zasto imamo lose ljude na vlasti jer i mi sami pricamo bajke i verujemo u iste kada nam budu izgovorene.

Samo nekolicina se drzalo zadate teme i dali koristan komentar.

Koliko vidim najpametnije je otici sto dalje odavde.

Da li je ovo tacno:
-Oko 55 000-60 000 napusti godisnje Srbiju
- oko 30 000 ljudi vise umire nego sto se radja

Да, али Чедо Фосил се не залаже за моје економске ставове. Он је исто за социјалдемократију и Државу Благостања.

Шта има боље од Државе Благостања? Само име каже. Ту је лепо свима. Можеш у таквој држави бити и ултра-богат ако ти је то циљ у животу, није да ће ти све отети и поделити сиромашнима. Ено у Швецку и Норвешку има баш жестоко богатих људи. А сиротиње нема. Скоро да нема. Сад се појавила кад су је увезли из Африке и Азије. Швабија исто. Лепо је тамо.

Што је либералније економски то има више психо-социјалних аномалија. Дође отац породице кући, руча, пољуби жену и децу и онда их све побије. Само преживи онај син што је отишао са машингеверцем у школу. А и он не поживи много дуже, пошто изврши самоубиство оним последњим метком.

Koliko vidim najpametnije je otici sto dalje odavde.

Sinko, pocinjes da razmisljas u pravom smeru. :ok:

Da li je ovo tacno:
- Oko 55 000-60 000 napusti godisnje Srbiju
- Oko 30 000 ljudi vise umire nego sto se radja

Ovde svaki tvoj smer ispravnog razmisljanja staje. Sta tebi znace ovi podaci? Ne gledaj njih/podatke, gledaj sebe, svoju situaciju, svoje sanse, i svoje dupe. :aha:

_nobody_

Na sledecim izborima glasacu 1 put, i interesuje me na osnovu CEGA odlucujete za koga glasate?
На основу програмских начела, биографије (односно одсуства исте) кандидата као и њиховог наступања пред јавношћу.

Na televizoru moze se videti samo jedna strana uglavnom, sada ima internet pa i vise mesta za druge ali koliko se secam uglavnom se prica o BAJKAMA sta bi bilo kad bi JA DOSAO NA VLASTI- valjda su zavrsili srednju skolu i resili se konstantne muke iz srpskog jezika i knjizevnosti- sastavi :(.
Свако има право да пеца. Вишепартијску парламентарну демократију су измислили Енглези за своје потребе и то код њих функционише беспрекорно; нису они криви што су тзв. "српски националисти" и псеудо-десничари напустили безпартијски делегатски систем јер им као није ваљао као "комунистички", а радио је беспрекорно јер је био створен према "нашем обличју" и само за нас, и увезли енглески систем, и то на фелеричан начин па како онда да исти функционише - без круне, а то зато јер монархију није дао њихов покојни тата Слоба јер није он (ох ах само он!-уздише цела Крста када помисли на доброг чика Злобу) био престолонаследник него неки други чика и то Енглез, али јесте био национал-шовинистички "вожд" који је кафанске приче де факто прогласио за национални програм, покварени "комунистички" банкар и привредни криминалац из осамдесетих, а тајно и са Туђманом у комбинацији и озбиљан криминалац-банкстер и балкански касапин деведесетих.

Koliko znam vecina politicara vec ima "istoriju" i medjusobnu povezanost kao i povezanost sa raznim kriminalnim grupama
Владајућа већина, да.
naravno i ispade koje su pravili tokom svoje politicke karijere i sta je interesantno, od raspada "one prekrasne drzave" oni su i dalje na vlasti.
Зато што није био Револуције Шестог Октобра која би између осталог донела и њихову лустрацију, а која се и уводи да би онемогућила да се такви лажним обећањима и другим недемократским средствима не би вратили на власт, а што се како видимо и десило.
Ovo je moje misljenje:
Da bih izabrao nekog morao bih da znam njegovu kompletnu politicku karijeru, kako drugacije izabrati nekog o kome ne znas nista? to mi nije jasno jer vidim da dosta ljudi biraju nekog a da uopste nemaju pojma ni za sta se zalaze kamoli njegovu politicku istoriju.
Како рекох на почетку post_a ~ свако има право да пеца ~ а са друге стране, нeко воли да гласа и за оне без биографије.
Ne razumem zasto je glasanje "tajno" kakve veze ima da li neko zna ili ne zna za koga sam glasao, zasto bih krio svoj izbor?? ako glasam za nekog valjda bih trebao i da imam obrazlozenje zasto.
(kazem tajno jer trebalo bi da ima kao neki kabineti u kojima se glasa ili gresim?)
Излазиш први пут на гласање а већ би хтео да исправљаш криве Дрине, ц,ц,ц,...

Poslednja izmena:

Back