gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Nema da te bude sramota.
I ja sam videla da muškarci plaču a posle im bude lakše.
I ja sam videla da muškarci plaču a posle im bude lakše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima situacija kada mi se place,voleo bih kada u datom trenutku ne bih to radio ali nekako puknem i placem u glas.Voleo bih kada bi se mogao suzdrzati,evo danas imam jako tezak dan tj.bice jako tezak dan,pripremam se za njega ali kad pomislim kako ce mi biti vristi mi se iako sam musko.Moze pomoc,jel imao neko iskustva sa tim i kako se ponasao?
Nema ružnije i jadnije stvari nego da vidim muškarca da plače
Naravno da izuzmemo situacije kad je u pitanju zdravlje ili ti ne daj bože smrtni slučaj...
Svaki drugi razlog za plakanje je...![]()
a jel ovo topik o tome sta je tebi ruzno ili lepo, kuj ti se muj svidja, sta ti trazis i ocekujes od muskaraca?
vidi sta pise gore snajka, forum-zivot-muskarci
Ima situacija kada mi se place,voleo bih kada u datom trenutku ne bih to radio ali nekako puknem i placem u glas.Voleo bih kada bi se mogao suzdrzati,evo danas imam jako tezak dan tj.bice jako tezak dan,pripremam se za njega ali kad pomislim kako ce mi biti vristi mi se iako sam musko.Moze pomoc,jel imao neko iskustva sa tim i kako se ponasao?

Ja sam znao jednog na poslu, pocne da prica malo zucnije i glas mu prvo zadrhti a onda brizne u plac. To je verovatno nesto vezano za psihom....odkud znam. Po meni, to nije zdravo. Npr. ponekad, kad pustim guslarske pesme do daske, krenu mi suze, ali ne zbog tamo neke emocije, nego neka energija mi prodje kroz grudi, a onaj glas sto peva, kao da mi cepa dusu. Ali to samo ponekad, ne uvek.
Tad placem i bez razloga![]()