Kako ne zaplakati

Ima situacija kada mi se place,voleo bih kada u datom trenutku ne bih to radio ali nekako puknem i placem u glas.Voleo bih kada bi se mogao suzdrzati,evo danas imam jako tezak dan tj.bice jako tezak dan,pripremam se za njega ali kad pomislim kako ce mi biti vristi mi se iako sam musko.Moze pomoc,jel imao neko iskustva sa tim i kako se ponasao?

Za takve situacije si sam kriv ali ako je vec doslo do toga nadji neku ludu i izdivljaj se na njoj.Ja svoj mir ne dam nikom a mentalno zdravlje odrzavam tako sto trpam lude koje tretiram kao stoku.Na taj nacin se ispraznim od negativnih emocija.

Nema ružnije i jadnije stvari nego da vidim muškarca da plače :bljak:

Naravno da izuzmemo situacije kad je u pitanju zdravlje ili ti ne daj bože smrtni slučaj...
Svaki drugi razlog za plakanje je... :bljuc:

a jel ovo topik o tome sta je tebi ruzno ili lepo, kuj ti se muj svidja, sta ti trazis i ocekujes od muskaraca?

vidi sta pise gore snajka, forum-zivot-muskarci

Ima situacija kada mi se place,voleo bih kada u datom trenutku ne bih to radio ali nekako puknem i placem u glas.Voleo bih kada bi se mogao suzdrzati,evo danas imam jako tezak dan tj.bice jako tezak dan,pripremam se za njega ali kad pomislim kako ce mi biti vristi mi se iako sam musko.Moze pomoc,jel imao neko iskustva sa tim i kako se ponasao?

Uzmi Persen.

Bang,bang shot you dead!

A, šta fali tome, plakati? Ljudski je plakati. Slobodno se isplači kada ti je teško. Čovek mora da ima neki svoj izduvni ventil i suze su ok. Ja ne vidim ništa loše u tome. Bolje se isplakati nego da te drmne srčani ili moždani udar, ne dao Bog.

Biće sve ok.

:bye:

Ja sam znao jednog na poslu, pocne da prica malo zucnije i glas mu prvo zadrhti a onda brizne u plac. To je verovatno nesto vezano za psihom....odkud znam. Po meni, to nije zdravo. Npr. ponekad, kad pustim guslarske pesme do daske, krenu mi suze, ali ne zbog tamo neke emocije, nego neka energija mi prodje kroz grudi, a onaj glas sto peva, kao da mi cepa dusu. Ali to samo ponekad, ne uvek.

Ja sam znao jednog na poslu, pocne da prica malo zucnije i glas mu prvo zadrhti a onda brizne u plac. To je verovatno nesto vezano za psihom....odkud znam. Po meni, to nije zdravo. Npr. ponekad, kad pustim guslarske pesme do daske, krenu mi suze, ali ne zbog tamo neke emocije, nego neka energija mi prodje kroz grudi, a onaj glas sto peva, kao da mi cepa dusu. Ali to samo ponekad, ne uvek.

garant i komsije placu s tobom...sta su ti emocije : ))))

Sve manje razumem vas žene!
Prvo kukate kako su muškarci bezdusni,kako nemaju emocije,kako su oholi a kada se dečko pojavio sa problemom da je previše emotivan vi mu se podsmevate i govorite kako vam se povraća od muškarca koji plače!
Generalno nemam problema sa tim ali se uvek sazalim kad vidim nekoga da plače.Ne bitno da li je muško ili žensko.Pa ne plače sigurno bez razloga nego zato što se oseća loše i poslednje što mu u tom trenutku treba je vaše podsmevanje i ismevanje.Ako već nećete nekome da pružite utehu ili mu pomognete nemojte ga ni ismevati.Stvar i jeste u tome da su žene postale prazne,bezdusne,sebicne,narcisoidne...Niko ne voli da vidi nekoga da plače u javnosti ali kada te ponesu emocije i osećaj to ne možeš da kontrolises.Džaba kad vi to ne razumete...
Zato što ste kucke zato ste i same!

Back