lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
E, ja sada imam problemcic...
kucence vrsi nuzdice gde god stigne
ali trazim resenje bez cuskica, i batina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ja sada imam problemcic...kucence vrsi nuzdice gde god stigne
ali trazim resenje bez cuskica, i batina.
Maltezer, nabavila sam ga skoro, pre 4 dana, ima 2 meseca
ali ona, ja je popnem na krevet i ona odjenom pocne da se vrpolji i gleda dole a onda pocne da laje ja je ,,nasadim" na pampers i ona samo odseta na drugo mesto, i tu vrsi nuzdu, ja stavim pampers na to mesto a ona kao da misli da gde je pampers ne sme da vrsi nuzdu?
![]()
Као што бебу од 5 месеци не можеш научити да пишки у ношу, јер још нема развијену контролу тих мишића....тако ни штене од два месеца не може то да научи...док не сазри довољно да може да се контролише.
Кажу да се то дешава око 4. месеца живота штенета. Значи - припреми се на још бар два месеца муке.И буди доследна и стрпљива.
![]()
Као што бебу од 5 месеци не можеш научити да пишки у ношу, јер још нема развијену контролу тих мишића....тако ни штене од два месеца не може то да научи...док не сазри довољно да може да се контролише.
Кажу да се то дешава око 4. месеца живота штенета. Значи - припреми се на још бар два месеца муке.И буди доследна и стрпљива.
![]()
kao sto sam i napisala u poruci,i pre nego sto sam uzela kuce,bila sam spremna na to da ce mnogo truda morati da se ulozi da bi se postigli rezultati....forum sam izucila napamet,citajuci tudja iskustva, i pokusavala da sve moguce savete primenim na njoj ali nista ne funkcionise....
Postovani,
hitno mi je potrebna pomoc.Pre tri meseca(sada vec gazimo u cetvrti)uzela sam stene maltezera.Stene je uzeto sa pet nedelja,uz konsultacije sa veterinarom i sada zivi sa nama u kuci.Mala Megi je sjajan,veseo i pametan pas,koji je do sada svasta naucio sem da obavlja nuzdu gde treba.Pokusavali smo na sve moguce nacine,da je nacimo da to obavlja na pesku,na novinama,kupovali specijalne pelene za stence,prskali sprejeve da je odviknemo i da je naviknemo,medjutim ona i dalje to radi svuda samo ne tamo gde treba.Eventualno svaki deseti put ubode na novinu ili pelenu.Znam da je ogroman proglem to sto mi svi radimo i sto ona veliki deo dana provodi sama prepustena samoj sebi,ali i posle tri nedelje mog i maminog godisnjeg odmora,gde smo se bas posvetile njoj,ona i dalje nije naucila gde to treba da radi.A od ljudi koji su uzeli ostale stence iz legla smo culi da su njihovi malecki to odavno naucili.Molim za pomoc,forum sam iscitala uzduz i popreko ali mi i dalje radimo to gde ne treba...
Hvala