Epa ovako,
kupujem srpskog pastirskog psa. Jos uvek nisam nasla stene,ali sam sigurna 100% da cu ga naci. Meni,naravno,nikakav problem nije hrana,ni "dresiranje",ni boks,nego se plasim da ce ga otrovati. Moja majka je prvo zelela da kupi psa,zato sto ona i ja ostajemo same kuci,u selu,i plasimo se da ce nas ljudi opljackati,a ima puno lopova (na svu srecu

) Ja sam se odmah raspitala,i odlucila sam da zelim srpskog pastirskog psa. Majka se naravno slozila,i tu nema problema. E sad,ti lopovi,i bande imaju obicaj da svakog rasnog psa u selu otruju,da bi mogli da pljackaju. Pas bi nocu bio pusten u dvoristu,i onda se plasim da mu oni nesto ne bace,i on to pojede,i umre...
Sve u svemu,kako da psa obezbedim,tj.da bude bezbedno od tih lopova,kako da ga naucim da ne uzima hranu od drugih osoba? (sto je verovatno nemoguce,pas kao pas ce uvek pojesti ono sto mu se baci,a sto je drugacije od svakidasnjeg) Znam da je poprilicno glupo,ali ja stvarno ne zelim da izgubim psa. Jos uvek se nadam da postoji neka takva komanda