lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Lavicazar,jeste li uspeli da naucite svoju kucu? Nadam se da cu ovog leta dobiti i ja svog maltezera,pa me posebno oni zanimaju u ucenju higijenskih navika.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lavicazar,jeste li uspeli da naucite svoju kucu? Nadam se da cu ovog leta dobiti i ja svog maltezera,pa me posebno oni zanimaju u ucenju higijenskih navika.
Filipoo jesi uspeo da ga naucis da ide na povodcu? ja sam dobila mog Čarlija pre par dana ima oko dva meseca i pokusali smo da mu stavimo povodac jer je ogrlicu prihvatio bez problema međutim povodac non-stop grize i vuce tako da ne mogu ni korak da napravim s njim, nisam probala jos da mu ostavim povodac duze vreme da ga vuce za sobom ali pokusacu...ako neko ima jos neki savet kako ga nauciti na povodac molim vas neka napise...hvala svima![]()
Ne moze sada,porasli su ti nastavci prsljena,nema sanse.
Filipoo jesi uspeo da ga naucis da ide na povodcu? ja sam dobila mog Čarlija pre par dana ima oko dva meseca i pokusali smo da mu stavimo povodac jer je ogrlicu prihvatio bez problema međutim povodac non-stop grize i vuce tako da ne mogu ni korak da napravim s njim, nisam probala jos da mu ostavim povodac duze vreme da ga vuce za sobom ali pokusacu...ako neko ima jos neki savet kako ga nauciti na povodac molim vas neka napise...hvala svima![]()
Imam i ja takav,problem..Imam malo stene dalmatinca za 5 dana puni 2 meseca.. Danas sam probao na povodac,ali samo po dvoristu,ma kakvi ne obraca paznju,on ide svojim putem,hteo ja to ili ne.. Ali me je zacudilo sto su mi u pet centru kada sam pitao ogrlicu za stenad rekli,pa sta ce vam sad,ne mislite valjda da ga vec setate..?![]()
![]()
U cemu je ustvari fora,KADA POCETI SA SETNJOM..?![]()
![]()
![]()
Ok..Hvalla .. On je primio 3 vakcine.. Tj. u rodovniku pise ''Ociscen od parazita:25.6.2010. , Ociscen od parazita:15.7.2010. , vakcinisan:10.8.2010.'' A,ispod toga mi pise da treba da primi jos 6 vakcina tj. Pise naziv vakcine i datum kada je primiti.. Znaci cekam 1. revakcinaciju ..
![]()
Pa male su rastom obe, jesi li možda razmišljala o wc-u sa posipom? Možda bi ti to bilo rešenje a za pod, viđala sam ranije sprej protiv kuja, naprskaš na kauč i kuje se više ne penju na njega ali nisam sigurna da li deluje tokom cele godine ili samo u teranju, možda bi pomoglo, a pod bi svakako bilo dobro da očistiš nečim što će da ubije mirise.