mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Jeste da se tema odnosi a štence ali očigledno su neki vlasnici i bivši vlasnici preskočili taj deo nastave sa svojim kucama ili su kuce zaboravile lekcije pa reko' da se podsetimo svi zajedno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam koker spanijela dva meseca je star drzim ga u dvoristu zato sto sam ga dva tri puta pustila u kucu i cim udje unutra on se ukaki,od onda ga drzim napolju u kucici.problem je sto imam devojcicu 6 godina i on je stalno grizcka malo jace doduse,a ona ga obozava,izgleda da oni nisu bas za decu,zar ne ?ima li neka rasa koja bas voli decu?
moram da trazim jos necije misljenje...imam jorksirskog terijera starog 6 meseci i drzim ga u kuci.E sad,koliko cesto mogu da ga kupam?Do sad sam ga kupala svake nedelje ali ne znam da li preterujem...
moram da trazim jos necije misljenje...imam jorksirskog terijera starog 6 meseci i drzim ga u kuci.E sad,koliko cesto mogu da ga kupam?Do sad sam ga kupala svake nedelje ali ne znam da li preterujem...
Savet je mnogo puta napisan na ovoj temi.Imam zenku maltezera staru 3 mjeseca... naucila je da piski na novinu , ali nikako nece da kaki ... pokusala sam na sve meni poznate nacine da je naucim da i kaki na novinu ali bezuspjesno ...Imate vi neki savjet ?
Vucjaci su inteligentniji.Princip je lak:
nakon obroka, posle 15 min, htece da vrsi nuzdu. Cim se probudi, i nakon igranja. Tada ga izvedes napolje, sacekas da pishne, i onda napravis od toga spektakl : dobra kuca, nja nja nja, mazis, jurite se, sve u svemu neka to piskenje napolju bude pravi svecani i velicanstveni trenutak. A kad obavi unutra, onda ostar ton, fuj to, i ignorisanje neko vreme nakon nezgode (neki ce posavetovati i da udelis koju cusku).
Nije sve to toliko komplikovano, a imas srecu da je u pitanju pudla, jer one su, ipak, kah, kah, najpametnije. ;-)
nema veze ko je inteligentniji ja sam moje kuce naucio da po 5 dana bude na istom mestu kad je traktor u njivi! nece da se makne! a avlijaner je