NO PROBLEM
Obećava
- Poruka
- 76
Zelim da cujem vase verzije i vasa misljenja toga kako jedna, do juce dobra mamina i tatina devojcica koja se do juce igrala sa barbikom, odjednom upada u neki ,recimo, AUDI i zamislja da je happy, ono da joj je lepo ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

leiasw:U pitanju je pola odgovora... Lepa, dobra, slatka, mamina i tatina maza postaje sponzorusa jer je navikla da dobija sve sto pozeli! Ali ono sto ne kapira, jer ne zeli (citaj ne ume) da razlislja, jeste da je sve to kratkotrajno i da na kraju ipak moras da se brines sam o sebi kako god znas i umes. Gresim?![]()
leiasw:Slazem se da ima i bas ta totalno suprotna strana price tj. razloga: mama i tata nisu nista pruzili pa se zadovoljava novcem i prividnom ljubavlju svog sponzora. Imam bas jednu takvu na poslu. Devojka nije nista preterano lepa, ali je uvek sredjena kao da ide na svadbu (ovo je komentar nekoliko kolega). Ima decka (citaj matorca od 50 i kusur godina) koji je finansira vec godinama. Medjutim, morace da nadje novog sponzora, jer ovaj ima nekih problema sa zakonom i, naravno, svojom zenom. Pre toga je bila sa nekim mafijasem od koga sad bezi.
Meni takve devojke nisu jasne, nikad ih necu podrzavati i hvala Bogu nikad ih necu razumeti!
NO PROBLEM:To o cemu vi pricate su UDAVACE, a prave male fufice sponzorusice su uglavnom prepune djunte i svu je trose na odecu, sto je skroz ono sick. Ja samo kontam da je to rezultat drustva u celini
NO PROBLEM:To o cemu vi pricate su UDAVACE, a prave male fufice sponzorusice su uglavnom prepune djunte i svu je trose na odecu, sto je skroz ono sick. Ja samo kontam da je to rezultat drustva u celini
leiasw:NO PROBLEM:To o cemu vi pricate su UDAVACE, a prave male fufice sponzorusice su uglavnom prepune djunte i svu je trose na odecu, sto je skroz ono sick. Ja samo kontam da je to rezultat drustva u celini
Bas pisem o fuficama sponzorusicama, a ne o udavacama. A da li je to rezultat okoline ili pogresnog vaspitanja ili se jednostavno tako rode... Za tako nesto, sto se mene tice, nema izgovora. Osoba treba da bude iznad toga, da razmislja o onome sto radi i snosi posledice. Lepo je Lord rekao... trebalo bi analizirati sve to samo zbog nase dece!
NO PROBLEM:Ja ipak mislim da je kriva j..... situacija u kojoj se nasa drzava nalazi. Naime, ako bi svi imali kes devojke bi trazile lepog, pametnog...bla,bla... a ne samo jurile za kesom da dozive nesto sto inace ne bi mogli.
NO PROBLEM:VOLEO BIH DA SE SLOZIM S TOBOM ALI IPAK ZAR NE BI I TI VOLEO DA CEPAS PO ULICI MECANA ILI BMW ILI... UMESTO JUGICA ILI TAKO NESTO. SA TE STRANE IH IRAZUMEM ALI OPET TREBAJU TO DA PREVAZIDJU. VOLEO BI DA SE NEKA TAKVA SADA OGLASI :wink:
NO PROBLEM:Zelim da cujem vase verzije i vasa misljenja toga kako jedna, do juce dobra mamina i tatina devojcica koja se do juce igrala sa barbikom, odjednom upada u neki ,recimo, AUDI i zamislja da je happy, ono da joj je lepo ???
Lord of Chaos:NO PROBLEM:VOLEO BIH DA SE SLOZIM S TOBOM ALI IPAK ZAR NE BI I TI VOLEO DA CEPAS PO ULICI MECANA ILI BMW ILI... UMESTO JUGICA ILI TAKO NESTO. SA TE STRANE IH IRAZUMEM ALI OPET TREBAJU TO DA PREVAZIDJU. VOLEO BI DA SE NEKA TAKVA SADA OGLASI :wink:
Ne vidim kakve veze imaju moje zelje sa pitanjem sponzorstva?
lolla:NO PROBLEM:Zelim da cujem vase verzije i vasa misljenja toga kako jedna, do juce dobra mamina i tatina devojcica koja se do juce igrala sa barbikom, odjednom upada u neki ,recimo, AUDI i zamislja da je happy, ono da joj je lepo ???
A otkud ti znash "ono" da njoj nije lepo? Ukusi su razliciti, pa i ciljevi u zivotu... ima devojka drugacije prioritete i to je to.
Da se razumemo, ni ja ne podnosim balvane koji misle da mogu ceo svet da kresnu ako imaju AUDI, ali isto tako ne razumem zashto osipati drvlje i kamenje na nekog ko drugacije razmislja. Bolje i to nego da se folira da jeste neshto shto zapravo nije... Meni licno ne bibilo interesantno kada bismo svi bili isti.

[/quote]