NE KAZEM JA DA NJOJ NIJE LEPO, NEGO KAZEM DA BI JOJ SA PRAVIM BILO LEPSE 8)
A STO SE TICE TOGA DA NEKO GLUMI NESTO STO NIJE, PA TO RADE TI MAMINI ITATINI SINOVI.
STA TI MISLIS DA JE ON ZARADIO ZA TA KOLICA?
ZAR NIJE BOLJE DA NADJES NEKOG KO JE SPOSOBAN PA DA ZAJEDNO NAPRAVITE SVE STO ZELITE, I KUPITE STA HOCETE; A VERUJ MI MNOGO JE SLADJE KAD SAM ZARADIS.

[/quote]
Prvo, shta ti podrazumevash pod pravim? Ono shto ti mislish da je pravi momak za nju, mozda i nije najbolji, tj. mozda to bash jeste njen najbolji izbog, hteo ti to da prihvatish ili ne.
Drugo, oni mozda i ne glume neshto shto nisu. Oni jesu mamini i tatini sinovi i tako se i ponasaju.
Da li je on zaradio ta kolica ili ih je dobio na poklon, ili ih je ukrao, mislim da nije bitno za ovu raspravu, buduci da to verovatno nije bitno ni pomenutoj devojci.
I na kraju, JA licno mislim da JESTE bolje da nadjem nekog ko je sposoban, a shto se tiche para, najsladje je kad ih zaradish sam, i najbolje je biti nezavistan. Kao shto rekoh, smatram da razliciti ljudi MOGU da imaju razlicite zelje, i ko sam ja da ih ogranicavam u tome?
Moje je da vidim shta se desava, odlucim koliko je to dobro za mene ili ne, izvucem neku pouku i to je to. Ne pada mi na pamet da nekog menjam na silu, mogu samo da ga posavetujem.