Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.512
Ironija čovječe...Toliko je očigledno bilo.
Kad bi ovo pitao sina ili cerku sta misle o rasprodaji zarad nebeskog carstva smestili bi me u Lazu Lazarevic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ironija čovječe...Toliko je očigledno bilo.
Izlazak 3,13
Nato Mojsije reče Bogu: "Ako dođem k Izraelcima pa im kažem:
`Bog otaca vaših poslao me k vama`,
i oni me zapitaju: `Kako mu je ime?` -
što ću im odgovoriti?
Izlazak 3,15
Dalje je Bog Mojsiju rekao: "Kaži Izraelcima ovako:
`Jahve, Bog vaših otaca, Bog Abrahamov, Bog Izakov i Bog Jakovljev, poslao me k vama.`
To mi je ime dovijeka,
tako će me zvati od koljena do koljena.
-----------------------------------------------------------------------------------
A kako je ime tvoga Boga?
Počni čitati Bibliju, a ne pričati o nečemu što ne poznaješ!I obrezanje je do vijeka....Kad ćeš se obrezati??
Izlazak 3,13
Nato Mojsije reče Bogu: "Ako dođem k Izraelcima pa im kažem:
`Bog otaca vaših poslao me k vama`,
i oni me zapitaju: `Kako mu je ime?` -
što ću im odgovoriti?
Izlazak 3,15
Dalje je Bog Mojsiju rekao: "Kaži Izraelcima ovako:
`Jahve, Bog vaših otaca, Bog Abrahamov, Bog Izakov i Bog Jakovljev, poslao me k vama.`
To mi je ime dovijeka,
tako će me zvati od koljena do koljena.
-----------------------------------------------------------------------------------
A kako je ime tvoga Boga?
Kastriranje je u vezi sa bogom Uranom.
O pogresnosti puteva vreme donosi svoj sud.Poštovani, razumem ja šta ti pišeš, i na osnovu toga mogu ti reči da si na pogrešnom putu.
Sa duznim postovanjem,Kad budeš spreman da prihvatiš istinu onakvu kakva stvarno jeste, i da bi došao do nje, moraš se prepustiti Bogu,...
Pa, mora se priznarti da je monoteisticka filozofija u odnosu na starije filozofijeBog nema ime.
Не, у Светом Писму пише овако:
2. Мојс.3, 13:
А Мојсије рече Богу: Ево, кад отидем к синовима Израиљевим, па им кажем: Бог отаца ваших посла ме к вама, ако ми кажу: Како Му је име? Шта ћу им казати?
2. Мојс.3, 14:
А Господ рече Мојсију: Ја сам Онај што јесте. И рече: Тако ћеш казати синовима Израиљевим: Који јесте, Он ме посла к вама.
2. Мојс.3, 15:
И опет рече Бог Мојсију: Овако кажи синовима Израиљевим: Господ Бог отаца ваших, Бог Аврамов, Бог Исаков и Бог Јаковљев, посла ме к вама; то је име моје довека, и то је спомен мој од колена на колено.
Iiiiih.... za malo ti je falilo...Ma božije ime je Alah i nema drugog Boga sem Alaha, a Muhamed je njegov prorok tako mi Alaha. Nego ne uzimajte ime Boga živoga uzalud ka što vi ovde činite kao i braća YHWH Svedoci koji nisu čitali Bibliju jer da jesu ozbiljnije bi shvatili neke stvari ovako će ići u džehenem tako mi Alaha.
Ma božije ime je Alah i nema drugog Boga sem Alaha, a Muhamed je njegov prorok tako mi Alaha. Nego ne uzimajte ime Boga živoga uzalud ka što vi ovde činite kao i braća YHWH Svedoci koji nisu čitali Bibliju jer da jesu ozbiljnije bi shvatili neke stvari ovako će ići u džehenem tako mi Alaha.
Не, у Светом Писму пише овако:
2. Мојс.3, 13:
А Мојсије рече Богу: Ево, кад отидем к синовима Израиљевим, па им кажем: Бог отаца ваших посла ме к вама, ако ми кажу: Како Му је име? Шта ћу им казати?
2. Мојс.3, 14:
А Господ рече Мојсију: Ја сам Онај што јесте. И рече: Тако ћеш казати синовима Израиљевим: Који јесте, Он ме посла к вама.
2. Мојс.3, 15:
И опет рече Бог Мојсију: Овако кажи синовима Израиљевим: Господ Бог отаца ваших, Бог Аврамов, Бог Исаков и Бог Јаковљев, посла ме к вама; то је име моје довека, и то је спомен мој од колена на колено.
Dakle, kako je Bogu ime?
Sta rece on Mojsiju?
Ja sam onaj sto jeste.
nema se sta tu previse misliti,Mojsije pita Boga i dobiva odgovor.Ti si sigurna u to?
AKO jesi - onda imaš i jasne dokaze za to, zar ne!?
Znači - TO si pročitala u Bibliji, jel tako?
Jer - Biblija je istininta knjiga koja ne laže!
DAJ mi jasni stih - IME BOGA JE - JESAM!
DAJ mi jasni stih - Bog Otac kaže - Moje Ime je - JESAM!
-------------------------------------------------------------------------
Pošto si u istinitom nauku koji si naučila IZ Biblije,
a ne iz uredaba ljudskih,
dat ćeš mi masu takovih stihova,
zar ne!?
nema se sta tu previse misliti,Mojsije pita Boga i dobiva odgovor.
jel jos neko pitao Boga za ime i dobio odgovor?
Mojsije je za tvoju informaciju odrastao u Egiptu u faraonovom okruzenju.
Bio je upoznat sa svom mudroscu koju je imao tada Egipat.
Sa tom mudroscu je i otisao iz Egipta.
Mnogi pretpostavljaju da je on pisao 4. knjige iz PETOKNJIZJA i deo PETE KNJIGE.
Imam pitanja za tebe nakon svega:
1. Ko je pisao KNJIGU IZLASKA?
2. Koliko je Mojsije imao svedoka dok je dobijao ploce od Boga?
Naravno da je tamo odrastao, ko spori tako nesto?
Naravno da je bio upoznat sa svom mudroscu Egipta.
I jeste otisao sa svom mudroscu.
Pa za petu ne bih rekao?
Ako pise da je Mojsije onda verovatno jeste .
NI JEDNOG OD SVEDOKA LJUDI