sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Ako pricamo o zdravim vezama. Bolesnija ideja ne moze da mi padne na pamet, nego da uzmes i iskoristis nekoga da ti napravi dete. I to ne samo zbog tog coveka koga bi iskoristila i posle 5 godina dosla i trazila pare, nego i zbog te dece, koja bi rasla samo sa jednim roditeljem. Sa jednim, samozivim, samopravicnim roditeljem Misiz. I sve to sto pricas, ahilova peta, otvaranje karti, razumevanje, pokazivanje slabosti. Pa bas zbog toga i muskarci ne pokazuju slabosti. Uzme i navuce ga na dete. Zato lepo, kazem i ponavljam, sa tom izjavom si sve rekla. Apsolutno sve. Jer ne znam koji jadan i zaludjen covek moze da ide uz taj korak. Taj bolestan i sebican korak samozivosti. Nego sta nego da postoji to, "Bice kako ja kazem" bas zbog tih stvari. Oholosti, samozisvosti, samopravicnosti, neobjektivnosti, i zilion drugih stvari. Hajde kazi tom liku sa kojim zelis da se potpuno otvorite nesto poput toga- Ako hocu, ja mogu da imam dete od tebe kada god ja hocu, sama.
Čoveče Božiji, pa ti sve shvataš na krajnje jedan, izvini molim te, bolestan način. Ne, ti si to na pogrešan način shvatio. Moja rečenica se ne odnosi na žene, koje uhvate momka na dete. sačuvaj Bože, ti si to malo permutovao u svom umu, dragi moj Mistere, jer ja nisam taj tip žene, vala nikada bila, niti ću biti . Odnosi se na Edipovce. To sam rekla, da mi u vezi ne treba da sam sa "detetom". Kome treba majka. Da li ti shvataš, šta ja pišem, ili samo ne želiš da shvatiš? Očito da ne, Mister. Ja govorim o tome, jer sam nekada davno možda, kao jako mlada i bila u vezi sa nekim ko nije bio dorastao ni mom karakteru ni mojoj jačini shvatanja života, ozbiljnosti veze, gde ja želim nekoga postojanog, jer ja imam mamu i tatu, i sasvim su mi dovoljni, i ne trebam takvog muskarca koji ce da mi bude tata, hvala na pitanju imam svog, kao što ne želim ni ja nekome da budem mama u vezi, nego žena, devojka, cura. Neko ko moze paralelno da ide uiz moj karakter, želje i htenja, gde želimo slične stvari od života. Ti bre iskreno ti kazem, nisi normalan, ako si tako shvati moj post, ja to moram ad ti kazem. Jer ja u životu želim pravu ljubav, a te Vase mačo gluposti me ne interesuju. Očito si ti imao neko takvo iskustvo, ja fala na pitanju nisam. Jer sa ovoliko godina nisma nikada imala ni jedan abortus, kao ni nezeljenu trudnoću, što dovoljno govori da ja brinem o svom reproduktivnom zdravlju i da želim da izrodim decu sa nekim ko će to želeti sa mnom , u braku, znaš. A ovaj tvoj post ne da me je šokirao, nego davno nešto tako, izvini bolesno nisam o sebi pročitala. Ali, svačije pravo da misli i da vadi sta zeli iz konteksta i da preokrene u smeru u kojem njegov um funkcionise. Grešiš, ali neka tebe. ♥