Mora da me cini srecnom...
I ispunjenom... U svakom smislu...
I ispunjenom... U svakom smislu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim d aje to bio moj bivsi. u svakom smislu.

Kako treba da izgleda savrsena osoba s kojom biste htjeli da budete, mislim, u fizickom i psihickom smislu
Brzo na trenutna desavanja da mi opricas![]()
. daleko bilo mozda me bace lavovima
. sve u svemu, naebala sam, bolje da cutim 
to su stara desavanja. i ako pocnem opet sa njima, izbacice me sa foruma zauvek i nikad vise necu moci da se vratim. daleko bilo mozda me bace lavovima
. sve u svemu, naebala sam, bolje da cutim
![]()
Kako treba da izgleda savrsena osoba s kojom biste htjeli da budete, mislim, u fizickom i psihickom smislu
Nabildovan. NE! Prebildovan. 2m. Tamne oci, mrzim plave. Kosa, bilo sta samo da je unikat i seksi. Bez fakulteta, al' pametan. Jak kao nenormalan, da zna da popravi motor i umuti slag za nes kafu, da hoce da zivi na ostrvu sa mnom, da ima svoj stav, ali da mi ne kontrira, da je bas frajer, da ima usku facu, jaku vilicu, da je karakteran, mrzim neiskrene, da ima neki konkretan cilj u zivotu i da se drzi toga. Da se s njim smejem kao idiot i da mi ne treba nista drugo nego samo on, on, on da bih bila srecna.
E, da!
I da voli zivotinje.
.izviniNabildovan. NE! Prebildovan. 2m. Tamne oci, mrzim plave. Kosa, bilo sta samo da je unikat i seksi. Bez fakulteta, al' pametan. Jak kao nenormalan, da zna da popravi motor i umuti slag za nes kafu, da hoce da zivi na ostrvu sa mnom, da ima svoj stav, ali da mi ne kontrira, da je bas frajer, da ima usku facu, jaku vilicu, da je karakteran, mrzim neiskrene, da ima neki konkretan cilj u zivotu i da se drzi toga. Da se s njim smejem kao idiot i da mi ne treba nista drugo nego samo on, on, on da bih bila srecna.
E, da!
I da voli zivotinje.

E, da!buahaha.izvini
samo on da bi bila srecna? koji uski pogledi na zivot.....
Ja imam plave oci ***.![]()
![]()
Ma, ne ja, bre.Ma ti ces ga sigurno vratiti na pravi put![]()
E, ima i togazbunila si se totalno..previse mastas
Nema veze. Ofarbacemo ih u ljubicasto. To mi je omiljena boja ociju.
Samo me na stikle nemoj stavljati (do 2m) 

Ma kakvi!Ma ono ocemo i kikice da mi napravimo?![]()
Moram i da upisem neki kurs za mucenje slaga onda.umuti slag za nes kafu,
Gde se to uci?