Kako izgleda idealan muškarac ???

Brine o svojoj higijeni, zdravlju, izgledu.

Vežba, oblači se jednostavno, čist je, dobro miriše, obrijan je i ošišan.

Takođe, ne zanemaruje svoje usavršavanje ni na intelektualnom nivou, zna da se lepo ponaša, džentlmen je.

Znam nekoga ko je odličan primer, ali ću da šutim. :malav:

Brine o svojoj higijeni, zdravlju, izgledu.

Vežba, oblači se jednostavno, čist je, dobro miriše, obrijan je i ošišan.

Takođe, ne zanemaruje svoje usavršavanje ni na intelektualnom nivou, zna da se lepo ponaša, džentlmen je.

Znam nekoga ko je odličan primer, ali ću da šutim. :malav:

kao da si mene opisala ! vrati se na 5. stranu ove teme pa ćeš naći više detalja.

Nije sve u fizičkom izgledu, gospodine double C. :)
Bolje double C nego double D ;)
(znam, znam, double C se odnosilo na moj nick, a ne na moje dojke. Double C i ne postoji kao veličina grudnjaka)
Naravno da nije sve u izgledu, i zato te pitam zar iz mojih poruka nisi nikakvu drugu vibraciju pokupila osim toga kako izgledam ?!
A ja mislio da sam i pametan, kad ono samo prazno pakovanje, bez duha i smisla...

Ja poznajem jednog takvog, moj drug je takav. Pažljiv, pažljiv i baš pažljiv. Naprosto, lepo vaspitan sa manirima. Uredan. Poštuje devojke. Ja mu uvek kažem: "Blago onoj, koja tebe bude imala i volela" . Naprosto, po nekim shvatanjima, razmišljanjima...Pametnica, ali baš, baš. Romantičan. Odano stovorenje, što je složićete se u današnje vreme, za muškarca, baš retka pojava... Svaki gest mu odiše pažnjom i mirnoćom, lepim ophodjenjem. I ta koja bude u njegovim ručicama, ta će biti jedna sretna žena.

Ja poznajem jednog takvog, moj drug je takav. Pažljiv, pažljiv i baš pažljiv. Naprosto, lepo vaspitan sa manirima. Uredan. Poštuje devojke. Ja mu uvek kažem: "Blago onoj, koja tebe bude imala i volela" . Naprosto, po nekim shvatanjima, razmišljanjima...Pametnica, ali baš, baš. Romantičan. Odano stovorenje, što je složićete se u današnje vreme, za muškarca, baš retka pojava... Svaki gest mu odiše pažnjom i mirnoćom, lepim ophodjenjem. I ta koja bude u njegovim ručicama, ta će biti jedna sretna žena.

Пожели му доста среће, требаће му. :neutral:

Ја слично размишљам, и није баш препоручљиво.

najebace ti drug iskreno jer se takvi ne traze znas to i sama

Pa, zato ima mene, da ga od takvih kojekakvih ja kao njegova drugarica čuvam. :)

Пожели му доста среће, требаће му. :neutral:

Ја слично размишљам, и није баш препоручљиво.

Možda nije preporučljivo, ali je takav dušom, srcem i umom. Naprosto, zlatan. Tu se slažem, malo sreće nije na odmet, ali ima sjajan karakter, pa verujem u njega.

pa to je fora..sto se ni njoj ne dopada kao muskarac;)

Iznad svega, poštujemo i cenimo jedno drugo, kao prijatelji. Mislim, da je to čovek za svako poštovanje, ali zaista. I ja mu se divim. Jer smo prošli takve situacije, gde retko nekoga dobro upoznaš...Ne gledamo se na takav način, jer smo se davno dogovorili, da nikada nećemo prijateljstvo pokvariti. Ali, da se rodim u nekom drugom životu, i da opet njega sretnem a da se lupam, ne znamo i da nismo prijatelji...ja volela bih da me neko voli, poput njega. Jer je u mojim očima, neko izuzetan. I svaka koja njega bude imala danas sutra, za dečka i/ili supruga će zaista dobiti premiju. U vidu karaktera.

Back