aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.186
Da Biblija jasno kaze da je vladar ovog sveta danas Sotona Djavo.Сале
Mislim da toliko znas i sam ali je dobro pitanje pa cu ga odgovoriti ( jos jednom).
Bog Nebeski je Stvoritelj neba i zemlje,dakle citavog kosmosa i ujedno je njegov neprikosnoveni vlasnik,ukljucujuci dakle i ovu nasu planetu.
Po pitanju prebivanja,i pored toga sto je "Njegovo presto" negde duboko u kosmosuBiblija kaze da je Bog sveprisutan,dakle ne postoji ni jedan delic tog kosmosa ( ponavljam,ukljucujuci i ovu nasu planetu) gde On nema maksimalan uvid u svakom trenu beskonacnosti.
Po pitanju direktnog vladanja,zemlja se zbog greha prvih ljudi "izborila"plativsi izuzetno veliku cenu kako bi izabrala drugog cara umesto kosmickog Vladara.
TaJ koji se u Pismu naziva krvnikom ljudskim,otac lazi,velika i stara zmija,je u neku ruku "iznajmio ovu zemlju" svojim direktnim angazmanom na odredjeno vreme i on tu caruje... a kako - svi vidimo i osecamo !!!
Po meni,jedan od razloga zasto je Bog dopustio takav tok dogadjaj jeste i taj da bi citavi komsmos,dakle stanovnici koji su ostali ziveti u harmoniji sa Bogom,mogli videti kako caruje onaj koji je svojevremeno hteo "izednaciti se sa Visnjim".
1 Jovanova 5:19
19 Mi znamo da pripadamo Bogu, a ceo svet je pod vlašću Zloga.
Otkrivenje 12:9
Otkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.
12 Zato veselite se, nebesa, i vi koji prebivate na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Ðavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“
@Сале
hiljadu puta sam vec to objasnila dakle i stalno isto pitas
Poslednja izmena: