kako gasite

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
секс дрога алкохол насиље и страх

шта знам, како кад
некад ми се ваља затворити у кућу, замрачити прозоре и не устајати
слушати музику, нешто и пити

а некад само идем, не стајем, свуда стижем

све зависи како ми дође

тренутно бих да се селим.

banja luka je jako fin grad :aha:

Ovo kao ona riba genije na drugoj temi sa pitanjem "posle koliko vremena u vezi se zalljubite, a posle koliko počnete da volite". :roll:

Živiš i ponašaš se u skladu sa svojim osećanjima i željama. A ako želiš da se ubiješ, onda imaš moj blagoslov. Što manje idiota na planeti, bolje.

Sve je u glavi. Ako shvatiš da je prosto matematički nemoguće da postoji samo jedna "prava", završio si poso.

ovo ko da je dalaj lama pisao lično.
ja inače ne živim i ne ponašam se u skladu sa svojim osećanjima, kao i većina ljudi, i mislim da je sve u peti :roll: nit sam pominjao suicid nit ideju da postoji samo jedna prava; postavio sam konkretno pitanje kako gasite osećanja.

pazi najbitnije da ne znas..klin se klinkom izbija..i to nije na silu to je normalan proces

ranijih godina sam to praktikovao, al se na kraju pokazalo da se ne izbija, zajeban klin skroz :D sada ni volje ni želje za tim i baš bi bilo na silu.

jaku zaljubljenost ili ljubav, od koje nema leba;
a da nije nalaženje neke druge osobe na silu.

ako vreme leči sve,
šta radite da efikasnije, bezbolnije i brže prođe to gašenje?

lekovi, alkohol, izlasci, druženje, šetnja u prirodi, dnevna bolnica dragiše mišović, sport, štrikanje, drobite stiropor, gledate filmove...

da li vam je uvek lakše da to pregurate sa prijateljima ili sami ili zavisi od slučaja do slučaja.

koliko ste najduže gasili?

Prepustim se i padam dok ne brecim o dno.

Ne moze ti niko pomoci jer od sebe ne mozes pobeci
niti mozes kome dati da malo tvoju kozu obuce.
Vreme svoje uradi, zaceli sve rane. Tada najsporije prolazi i ne mozes nista uciniti da ubrzas sat.
Ako uspes svoju misao da okupiras citanjem i ucenjem neceg totalno novog to je super.
I priroda pomaze. Fizicka aktivnost. I puno cokolade :lol:

Ne moze ti niko pomoci jer od sebe ne mozes pobeci
niti mozes kome dati da malo tvoju kozu obuce.
Vreme svoje uradi, zaceli sve rane. Tada najsporije prolazi i ne mozes nista uciniti da ubrzas sat.
Ako uspes svoju misao da okupiras citanjem i ucenjem neceg totalno novog to je super.
I priroda pomaze. Fizicka aktivnost. I puno cokolade :lol:

vreme, u stvari mozak, u stvari mehanizam odbrane. al' nekad ne zaceljuje, nego stavlja 'anzaplast
zato što pola mozga neće da se odrekne nečega. neće. insistira na tome da neće :cepanje:
ovo sa učenjem nečeg totalno novog, fizička aktivnost i čokolada ume da pomogne :wink:

ako vreme leči sve,

lekovi, alkohol, izlasci, druženje, šetnja u prirodi, dnevna bolnica dragiše mišović, sport, štrikanje, drobite stiropor, gledate filmove...

da li vam je uvek lakše da to pregurate sa prijateljima ili sami ili zavisi od slučaja do slučaja.

Ne gasim. Mene to samo ubije. Pojede. Smrvi. Učini da me ni pola nema, od one nekadašnje Jelene. Ja sam to pregurala sama. U sebi. Ja sam od onih ljudi, koja nikoga ne krivi za svoje neuspehe , propuste, greške. I da...ja sam takva rodjena, znate...koja ne leči tugu svoju za nekim, sa drugim ljudima. I an to sam najponosnija. Sama sam to u sebi pregurala. Niko meni nije trebao, ni da me teši, grli, ljubi...Bla, bla. Raznorazni hostapleri, od kojih bi mi bilo još gore. NE. SAMA. Samo su moji namiliji gledali, šta sam tada bila, na šta izgledala i koliko me zaista nije bilo...Ni duhovno, ni fizički. Svi drugi, znali nisu. Moj um nije želeo da mu neko drugi priča, ručice da ih neko drugi miluje, usne da ih neko drugi ljubi. Moja tuga je ipak bila veća od nečije sreće. I zato mi je jedino vredno svega iz toga proisteklo i ostalo...Miran san i čista savest. Jer sam čisto patila i nakon toga, duboko i sama patila. Toliko. ♥

Ne gasim. Mene to samo ubije. Pojede. Smrvi. Učini da me ni pola nema, od one nekadašnje Jelene. Ja sam to pregurala sama. U sebi. Ja sam od onih ljudi, koja nikoga ne krivi za svoje neuspehe , propuste, greške. I da...ja sam takva rodjena, znate...koja ne leči tugu svoju za nekim, sa drugim ljudima. I an to sam najponosnija. Sama sam to u sebi pregurala. Niko meni nije trebao, ni da me teši, grli, ljubi...Bla, bla. Raznorazni hostapleri, od kojih bi mi bilo još gore. NE. SAMA. Samo su moji namiliji gledali, šta sam tada bila, na šta izgledala i koliko me zaista nije bilo...Ni duhovno, ni fizički. Svi drugi, znali nisu. Moj um nije želeo da mu neko drugi priča, ručice da ih neko drugi miluje, usne da ih neko drugi ljubi. Moja tuga je ipak bila veća od nečije sreće. I zato mi je jedino vredno svega iz toga proisteklo i ostalo...Miran san i čista savest. Jer sam čisto patila i nakon toga, duboko i sama patila. Toliko. ♥

:heart: dodji da te uteshim :rumeko: :flert:

da podvučem još jednom pitanje,
ovo nije tema kako preboleti nekog ili kako se utešiti, neko kako ugasiti nešto što neće da se ugasi samo, a pravi problem.

Jos gasim, pocelo da se vraca, a ne mogu da sprecim to :(
Ima par godina, i jos nista od toga..
Nalazenje drugih ne pomaze. A i ne traje. Ne zanima me prosto. Na kraju cu stvarno da ostanem sama, lakse je. :/
Ne znam u cemu je fora. Znam samo da mi fali on.. Kao i prvog dana kad se sve raspalo.

jedno drugom smo bili sve, prva ljubav sreća i proleće, sada kasno je, prošlo sve :rumenko:

ako vreme leči sve,

I jos jedno pitanje: Da li su ovi nasi oformili vladu?

ako vreme leči sve,

Tu se ne radi o gašenju prijatelju dragi već o gušenju.

I to je jedna veoma gadna stvar.

A gušenje ljubavi je ekvivalent gušenju života u sebi. Korak od sto milja ka sopstvenom gašnju.

I tu čovek može da se zapije toliko da se više nikada ne otrezni što ne valja. A toga ima najviše, naročito u kombinaciji sa samosažaljenjem.

Postoji i druga vrsta ljudi koja sama u sebi provocira zaljubljivanje nekom autosugestijom što na kraju dovodi do hiperinflacije ovog emotivno-hemijskog fenomena što na kraju vodi u neku zatupljenost, nalik narkomaniji.

Verujem da za neostvarene ljubavi veka nema.

Sem možda ako sebe kroz ta zaljubljivanja ne navedemo da postanemo bolji ljudi.

A samo ljubav čoveka može učiniti biljim, pa čak i ona neostvarena ne određenom nivou.

Vrlo zanimljiva tema u svakom slučaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back