stugots
Čovek
- Poruka
- 37.316
postavio sam konkretno pitanje kako gasite osećanja.
I ja sam konkretno rekao da ti je pitanje idiotsko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavio sam konkretno pitanje kako gasite osećanja.
maaa nismo retardirane, mene ovo muci bas zato sto nisam glupa
ili mozda jesam glupa ustvari, ko ga hebee![]()

jaku zaljubljenost ili ljubav, od koje nema leba;
a da nije nalaženje neke druge osobe na silu.
ako vreme leči sve,
šta radite da efikasnije, bezbolnije i brže prođe to gašenje?
lekovi, alkohol, izlasci, druženje, šetnja u prirodi, dnevna bolnica dragiše mišović, sport, štrikanje, drobite stiropor, gledate filmove...
da li vam je uvek lakše da to pregurate sa prijateljima ili sami ili zavisi od slučaja do slučaja.
koliko ste najduže gasili?

Zajebano je gasenje, kako god da okrenes...Zavisi koliko si dugo bio u prici, i koliko dugo si u procesu gasenja...
Ako je nesto tako ekstremno onda je prvo pitanje koje se postavlja...zar je bas bilo neophodno da ugasi?
Ako bas mora da se prekine... nemoj da pijes i da se drogiras. Ne pomisljaj da je kontaktiras ni po cenu da je sutra Apokalipsa. Pusti napolje sve svoje najpateticnije emocije...i redovno to praktikuj sledecih par meseci, godina...
Ako pokusas da udjes u neku vezu, imaj na umu da ces ispovredjivati xy persona koje ti se priblize, da toga nisi ni svestan. I kao finale, u nekom momentu ces se toliko finallno syebati da ces postati malo otvoreniji prema suprotnom polu, pa ces eventualno naci nekog i izgraditi neku normalnu vezu. Kad to uspes, sve posle bledi kao rukom odneseno.
![]()
To jeste jedno od mogućih obrazloženja samo što ja mislim da je čitav problem malo složeniji.
Šta ako voliš dve osobe u isto vreme?
Odričeš sli se jedne ljubavi ili se upuštaš u paralelan život koji je po mom mišljenju degradacija svih učesnika tog trokuta?
Složeno je to, složeno....
Pazi, pitanje je kako volis 2 osobe? Jednu kao prijatelja, a drugu kao ljubavnika? Ne razumem nikakav drugi nacin ljubavi 2 osobe. A dzaba ti da budes sa prijateljem, kad sa njim nisi srecan. Dzaba ti takodje da budes sa ljubavnikom ako sa njim ne mozesh da ostvaris prijateljski odnos. U toj situacij najbolje je naci trecu osobu.
AKo je u pitanju brak...jbq...prvo se gleda jel ima dece? Ako ima, gasi se prica bez pogovora.
I naravno jedan veliki znak pitanja na tu izjavu, volish 2 osobe. Iz zenske pesrspektive, nama je lakse da blefiramo, kad smo jako povredjene i ljute. Ja ne mogu da poverujem da neko moze iz ljubavi da ima sex sa 2 osobe u isto vreme. Ali, nije nerealno da moze da se desi da je zena toliko povredjena da iz besa spava sa nekim, totalno bez emocija. Nama je to lakse, mozemo da glumimo. Kad se bes smiri, zgadi ti se i sex i sve...zgadis se sam sebi... jbq...
Za vas mushke znam po osobama iz svog okruzenja, mada mislim da je manje vise isto.
Znaci sve u svemu, moj zakljucak je da se ne mogu voleti 2 osobe istovremeno.
ako vreme leči sve,
lekovi, alkohol, izlasci, druženje, šetnja u prirodi, dnevna bolnica dragiše mišović, sport, štrikanje, drobite stiropor, gledate filmove...
da li vam je uvek lakše da to pregurate sa prijateljima ili sami ili zavisi od slučaja do slučaja.
ako vreme leči sve,
uglavnom zaboravljam ako je bilo nesto lepo, a uvek se secam onih tvari koje su me povredjivale
i onda kazem "More nosi se u ...." i onda mislim na stvari koje ce mi se tek desiti a koje planiram citam ucim bilo sta
i onda uhvatim sebe da danima nisam o toj personi uopste razmisljala i tako...
svi su se u nekom trenutku prešaltali na drugu osobu,
al' ono lud full lud. pokušao sam da pomognem sebi tipa
kontam da je sledeća
otprilike sam zato i otvorio ovu temu, jer ni jedan od tih i sličnih postupaka ljudi koje poznajem,
kod mene neće da radi. sve naopakosvi su se u nekom trenutku prešaltali na drugu osobu,
a bivše ljubavi ili zamrzeli ili ostali sa njima prijatelji ili poznanici itd. meni taj trenutak ne dolazi predugo
vremena, pa reko da vidim ima li drugačijih ideja od poznatih.
misim problem jeste malo komplikovaniji nego što se inače dešva ljudima i različiti su razlozi
zbog čega su ljudi gasili osećanja; ja konkretno sam se prvi put našao u situaciji da mislim
da sam potpuno poludeoal' ono lud full lud. pokušao sam da pomognem sebi tipa
ne slušam više muziku, sad samo klasiku i opet naopakokontam da je sledeća
faza pojava halucinacija al' na suvo![]()
ocel neko otkljucati ovu temu vec jednom?????
otprilike sam zato i otvorio ovu temu, jer ni jedan od tih i sličnih postupaka ljudi koje poznajem,
kod mene neće da radi. sve naopakosvi su se u nekom trenutku prešaltali na drugu osobu,
a bivše ljubavi ili zamrzeli ili ostali sa njima prijatelji ili poznanici itd. meni taj trenutak ne dolazi predugo
misim problem jeste malo komplikovaniji nego što se inače dešva ljudima i različiti su razlozi
zbog čega su ljudi gasili osećanja; ja konkretno sam se prvi put našao u situaciji da mislim

...mnogo je gori osecaj kada bi dao sve na svetu da mozes da se zaljubis, ili osetis neku emociju prema nekome, a ne ide ti. To je mnogo blize ludilu, nego ovo o cemu ti pricas. Ti jednostavno moras da rascistis sa tom osobom...Evo otključao sam je, uživajte
Srecica
Ocigledno da su se stvari naglo prekinule, nisu razjasnjene, a ti si je idealizovao.
Kao prvo, da razjasnimo jednu stvar. Lud covek tesko da moze da oseca. Tako da si sve samo nisi lud......mnogo je gori osecaj kada bi dao sve na svetu da mozes da se zaljubis, ili osetis neku emociju prema nekome, a ne ide ti. To je mnogo blize ludilu, nego ovo o cemu ti pricas. Ti jednostavno moras da rascistis sa tom osobom...
Da sam ja na tvom mestu ja bi uradila nesto krajnje sebicno, i verovatno nesvojstveno vecini ljudi.Okrenula bi tu osobu, sa ciljem da razgovaramo....i istresla bih sve sta osecam, trazila bih odgovore na sve sto mi nije jasno. Naravno, ako to radis, radi to krajnje ponosno. Nemoj da dozvoljavas da te neko ponizava.
Postoje 2 scenaria u toj situaciji. Ako je to neko ko je normalan, uspeces da razgovaras, i eventualno razcistis stvari koje te muce, koje su ostale nedorecene.
Ako je u pitanju retard,lazov.... u prvih par minuta dobices neku recenicu, postupak, ponasanje koje ce ti se iznova zgaditi, i pokazati ti koliko je dobro sto ste raskrstili....U tom slucaju svaki put kad ti padne na pamet da ti je stalo do nje, podseti se tih njenih postupaka...
Ono sto ne trebas sad da radis, jeste da porices emocije koje imas, jer ce te one kao do sada drzati u corsokaku. Nemoj dozvoljavati sebi da ih potiskujes, porices...jednostavno se pomiri sa njima...i nateraj sebe "vojnicki" da se bavis svim drugim stvarima koje nemaju veze sa ljubalju/sexom. To sto verovatno ( koliko sam mogla da procitam izmedju redova)...onaj dole ne funkcionise...zaboravi...Nisi jedini kome se to desava...Proci ce vremenom...
ou yea
Brate ako dosad ne znas dal je mala prsotina il ne onda ...,brisi sve od nje ona je nebitna odlicno sto te snaslo naici ce druga koju ces jos vise voleti i raditi kako treba- s batinom! .... on se zaljubio u neku izmisljenu osobu nije ona ta, dakle samo zamisli da ima sestru i da ustvari volis nju ,ako stvarno ima navali na nju ! i bacaj ga bre svakog dana sta ne moze ,nadji neku da stimulise , pa nije valjda neka sisica???? trebao si da posaljes zadnju poruku u fazonu -hahaha ,samo to da napises , i vise se ne javljas ,nek ona malo razmislja....

kontam da je sledeća faza pojava halucinacija al' na suvo![]()