Citat:
Original postavio gep
Trebalo bi da traze sledece. Ako sam nesto propustio neka me neko slobodno dopuni.
Inace poslednje informacije koje imamo je da su pismo za slanje dokumenata dobili oni koji imaju AOR iz decembra 2006. Ima li nekog da je dobio pismo za slanje dokumenata a da mu je AOR novijeg datuma, naravno zanima me za Federal skilled worker aplikaciju bez sredjenog posla?
Ja imam pouzdanu informaciju da su kontaktirali i AORovce iz marta 2007, a nacula sam u o aprilu... Mi cekamo da pocnu da salju avgust....
Cekamo od tebe odgovor kad ce te zvati na lekarski da pokusamo provaliti koliko ce im vremena trebati nakon ovog prvog koraka slanja pisama......
Pa to su fantastične vesti. Moj AOR je pocetak avgusta 2007 i po mojim procenama ocekujem pismo za slanje dokumenata do sredine februara. Naravno da cu sve informacije koje znam vezano za Federal proces proslediti na forumu.

Hvala na odgovoru!

,ljubi ga tata, tako da mi stavljamo kafu , a moze i pivo!!!

sta si cekala do sada,evo ovako najbolje ti je da ti nadje ponudu za posao,traje od 6 do 12 meseci,ja sam imao ponudu za posao rodjak mi nasao i uz pomoc advokata iz zemuna dobio stalne papire za 9 meseci,pozz