Ura za bebe!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ura za bebe!!!!!!!![]()
nije problem da platim uslugu, ali kod nasih ni to nemoze.poslacu poruku na PP
Znaš šta, nemoj da se šamaramo...Ako mogu, uradiću šta treba baš kao što sam i rekao: BESPLATNO,a ti, ako imaš višak para - šta ćeš u Kanadi? Piči u neku egzotičnu zemlju...8-)
b e s p l a t n o !
Ja dobio vizu.Cela procedura mi je trajala, od podnosenja dokumenata do dobijanja vize u ruke tacno 13 meseci i 24dana.
Evo jedna sveza informacija od juce, bese na nacionalnoj kanadskoj televiziji CBC. Pokrenuta je rasprava oko promene imigraconog zakona na koji se zali i sama ministarka Finley.
Skoro su ponovo dosli do cifre od oko 1 milion aplikacija i zato je cela procedura produzena.
Ono sto ministarka trazi jeste da se promeni dosadasnja praksa procesuiranja aplikacija po onom redosledu kako su predate i da se da prednost deficitarnim zanimanjima, to su uglavnom zanatlije. To bi moglo da znaci da ce ostali biti u zapecku i cekati prilicno dugo. Tj. po novom zakonu se svakom imigracionom sluzbeniku ostavlja diskreciono pravo da odbije aplikaciju u samom startu cak i onima koji imaju potrebne bodove ali nisu na listi prioriteta.
Glasanje o novom zakonu je krajem maja u parlamentu, sta ce biti ostaje da se vidi.
Zakuvalo se...........
mi smo danas poslali nasu aplikaciju
konacno
Ova informacija vec neko vreme sedi na sajtu http://www.cic.gc.ca/english/department/laws-policy/irpa.asp
a meni zvuci tako konacno i zvanicno, mada se ne spominju nikakve zanatlije, kaze da ce zanimanja biti javna tj. objavljena, ali nigde nema... tako sam ja nasla neke liste zanimanja u kojima je lako naci posao za ovu i sledecu godinu, pa sam bila srecna kada sam pronasla i sebe i muza tamo... ali me ti sa ovim zanatlijama bas polio onako.
covece... zanatlija!
pa nece valjda samo zanatlije?????
mi smo danas poslali nasu aplikaciju
konacno
Ova informacija vec neko vreme sedi na sajtu http://www.cic.gc.ca/english/department/laws-policy/irpa.asp
a meni zvuci tako konacno i zvanicno, mada se ne spominju nikakve zanatlije, kaze da ce zanimanja biti javna tj. objavljena, ali nigde nema... tako sam ja nasla neke liste zanimanja u kojima je lako naci posao za ovu i sledecu godinu, pa sam bila srecna kada sam pronasla i sebe i muza tamo... ali me ti sa ovim zanatlijama bas polio onako.
covece... zanatlija!
pa nece valjda samo zanatlije?????
Pozdrav,zanima me jedna informacija,ako neko ima odgovor.Student sam 5 godine medicine,imam neke rodjake u Torontu koji se ponudili da me primeE sad,ako ne lazu,ja bih rado otisao,a zanima me da li postoji mogucnost da tamo dovrsim skolovanje(po nasem programu jos mi je ostalo godinu dana studiranja i desetak ispita)?Da li se priznaju polozeni ispiti,mora li se polagati neka razlika predmeta,engleski...i tako to?I naravno koliko to kosta?U slucaju da nije moguce,kakvi su uslovi za nostrifikaciju diplome medicinskog fakulteta? Hvala unapred
![]()
Predao sam prijavu za iseljenje u martu ove godine, a u ambasadi su je primili 3. aprila. Do sada nisam dobio AOR. Da li neko zna kada bih mogao da ocekujem njihov email? Hvala
Predao sam prijavu za iseljenje u martu ove godine, a u ambasadi su je primili 3. aprila. Do sada nisam dobio AOR. Da li neko zna kada bih mogao da ocekujem njihov email? Hvala
AOR ces dobiti postom u koverti, ne mailom, a kad, samo ptice znaju, sta rade u Becu boga pitaj, mrtvo more. Mozda ti stigne sutra a mozda za 2 meseca. Videcemo sta ce da bude s ovim novim zakonom i kada i kako ce poceti da ga primenjuju.
Puno srece i pozdrav,
Sinisa.
P.S. : imas li mozda AEO (job offer), to menja stvari draaasticno....
Grandic, da li ubrzava stvari oko papira, ako sada nadjemo nekim slucajem neki job ofer? Buduci da smo dobili AOR. Ili to sada ne moze?
Puno pozdrava, Bojan
mi smo predali pre godinu i malo jace aplikaciju, ali AOR je bio samo mailom.
Uzasni su, ja ne znam sta rade u toj ambasadi, najbolje objasnjenje je, mislim da sam ga procitao na ovom forumu, da se drasticno smanjila kvota viza koje odobrava ambasada u Becu.
Nama u AOR-u pise 36-48 meseci, tako da ne mogu ni da zamislim kada ce tek nas kontaktirati, ali ako nam se strpljenje isplati mislim da cemo sve brzo zaboraviti.
Pozdrav svima, pa da nas neko obraduje u sto skorije vreme.