Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ala si se ti zaleteo momce.Ko magarac pred rudu.Nije mene niko odbio.

Nisam dobio nikakav dopis da smo odbijeni vec sam sve napisao,tj izmislio da vidim kolika si PUTAIN.Cisto da vidim jos detaljnije kako funkcionise tvoj izopaceni svet. Jadno ,bedno i nesposobno stvorenje da ucini bilo sta osim da lupeta,lupeta i samo lupeta.

Sto bi se reklo lud bio lud ostao.

Sta kazes,odbio me Quebec,ha?Ne moze mene Quebec da odbije,posto sam dobio CSQ vec samo federalna imigraciona sluzba,ako ne zadovoljim security ako sam terorista,ili kriminalac,sto Bogu hvala nije slucaj.Inace sto se tice mog intervju-a , nije trajao dva sata,vec sat vremena i ponosan sam na sebe sto sam uspeo da ga obavim na zadovoljavajucem nivou tako da meni i mojoj porodici omoguci prolazak u bolji zivot tj u Kanadu.Imam 37 godina, a ne 50 kako ti to tvrdis i tasta me ne izdrzava.Zena zivi 250 km od mene.To sto si spomenuo da mi neko placa more,pa zar to nije OK,da ti recimo neko kaze:Deco,evo ako hocete da idete na more,ja cu vam platiti smestaj.Sta u tome ima lose ?

Pa zar nebi ti voleo da kada budes putovao u Panamu(Panama bese i Kolumbija jel?,posto si na Karibima vec bio),da ti recimo neko da (cisto iz ljubavi) neku kintu.Cisto zato sto te voli.

Osobe poput tebe su jadno i bedno ljubomorne na druge jer su svesne svoje nesposobnosti da se normalno integrisu,pa zid tj, monitor koriste kao bezbednu lokaciju iza koje mogu da neometani lece svoje frustracije.

PUTAIN u zivotu,pa hajde da zajebavam ljude po forumima,da iskrivljujem njihove reci ,okrecem nesto sto je neko rekao i bolesno prilagodjavam tudje recenice sebi da bih mogao da lupetam.

Moj proces imigracije tece sasvim normalnim tokom i predvidjeno vreme je 6-18 meseci.Ako te bas toliko zanima 18 mesec istice 15.Aprila tj za mesec dana i ako ti je toliko bitno (mislim zbog opsteg zdravlja) izvesticu te sta se dogadja.Ovaj put ce mi biti zadovoljsto da postavim skenirane u jpg.-ove i to bilo to negativno ili pozitivno da nebi opet ispao magarac i trcao pred rudu.

Pozzzz......

jao bas mi je drago sale,sto te toliko dugo proveravaju i na kraju ce ti dati papire:hahaha:
ton belle mere est une putan sale:super:

Original postavio sale0509 Pogledaj poruku
Pa bio sam u partizanima 1991/1992.Ajd makar da sam hteo, nego nas potrpali jednog dana u avion pa pravac Bosna.Pitali me detaljno da navedem gde sam bio i kada su videli obavestili me da cu cekati 6-18 meseci na proveru.Evo sada istice 18 mesec.
Brate mili ko sad ne odlepi taj nije normalan

Inace ko nema ovakvu zajebanciju,taj stvarno za 6-8 odlazi u Kanadu.Podneses zahtev kod Quebec Immigration.Oni te pozovu u Bec na intervju.Prodjes intervju i izdaju ti sertifikat da si primljen u Quebec.S tim podnosis zahtev za iseljenicku i za dva do tri meseca si u Kanadi.Osim naravno ako nisi branio ustavni poredak SFRJ a da ni sam nisi znao da to radis.

Pozdrav

Nemam ja nikakvo ucesce u ratu tj,nemoj opet lupetati ovde po forumu i bespotrebno plasiti ljude sa ucescem u ratu.Postoji u vojnoj knjizici deo gde se upisuje gde je ko bio za vreme sluzenja vojnog roka tj u kojoj vojnoj posti.Mnogima se desilo da su se kao vojnici zatekli u vreme pocetka ratova 1991-1992 u Sloveniji,Hrvatskoj tj Bosni.To nema nikakve veze sa procesom imigracije tj mogu neometano da apliciraju,jedino ce duze cekati (kao sto ja cekam ) da ih provere.Ako nisu nigde ucestvovalil u nekavim sranjima,onda im ceo proces moze jedino zagorcavati dugotrajno cekanje.

Ponavljam:Sama pripadnost vojsci JNA u tom periodu na teritoriji ex-YU ne ometa proces imigracije vec ga samo usporava.Kakvo crno ucesce u ratu koje mi je mogao reci bilo ko sa foruma???

Pa zamisli idiotariju koju si napisao u svojoj neobuzdanosti da u trenutcima isfrustriranosti lupetas.

Covece,pa neko ko zeli da aplicira bi mogao da se uplasi i ne aplicira samo zbog gluposti sto je bio kao pripadnik JNA recimo 1991 u Hrvatskoj.

Kada sam postavio post u kome pise da smo dobili dopis da smo odbijeni,namerno nisam naveo zasto,bas da ne bih zbunjivao druge ljude,alil ne moze Arli da ne serucka,zaleteo se kao som na crvenu krpicu,pa se odmah raspisao te Quebec ne valja,te francuski te Jezda i kasapin iz Montreala,te anglofoni deo bolji.Pa magarce jedan,mi ovde imamo unemployment rate od preko 30 procenata,imamo Darka Sarica sa cijim se poslovima oko sverca kokaina i veza sa drzavnim vrhom bavi pola nacije citajuci svakodnevne clanke o njemu a ti tu seruckas idite tamo nemojte ovamo.Vidite kako je Sale prosao.Sada je pukao.Idite u Toronto nemojte u Montreal.

Svi smo mi razliciti ,imamo razlicite kvalifikacije,govorimo razlicito kanadske sluzbene jezike,tako da ako neko hoce da se iseli u Kanadu onda postoji vise nacina, bilo to preko CIC-a,provincial ili Quebec.To je stvar licnog izbora i neko ko se odluci na taj korak prvo ce sesti ,sagledati koliko kvalifikacija ima i onda pokucati na prava vrata.

Vrata je vise ali je cilj samo jedan.CANADA

ju sale koji vokabular,ti si skroz pukao sa zivcima,nemoj se jediti sale.Isao si 1991 da pravis Veliku Srbiju,a sada kao to je bila zajebancija.
rira bien qui rira dernier:per:

Sale covece sto se upustas u ovo, nisu KRETENI vredni normalnih zivaca.
OVO JE NAJVECA SRAMOTA U STVARI ZA MODERATORE I ADMINISTRATORE KOJI DEFINITIVNO NE RADE ONO STO BI TREBALO, ILI SE MOZDA I ONI NASLADJUJU OVOM RASULU OD NEKAD ONAKO LEPOG FORUMA KOJI JE USPEO DA UNISTI IMBECILNA NISTARIJA ARLINGTON UZ MALU POMOC MODERATORA.
Molim...sta...galamim...ma ajde.....IMAM VALA I ZASTA.

SRAMOTA.

Sklonite budalu vec jednom ako uopste marite za rad foruma.

ju grandicu kakav vokabular, i ti otisao sa zivcima kada radis za minimalac.

Ljudi,pa meni su rekli da je background check procedura u toku i da ce me za 6-18 meseci obavestiti o sledecim koracima.Evo proslo 19 meseci a ono jos uvek nista.:dash:

sale sta je ovo jos 17.11.2009. si napisao da ti je rok istekao,a sada kazes da nije.
sale meni je stvarno zao,ali ti si odbijen. Dobro pisi sta hoces,ako ti je tako lakse.
Za sve forumasa,nemoj te da ucestvujete u ratovima i aplicirate za Quebec.

The English language requirement is getting harder.
Many British people are also now finding that they need to pass an IELTS test for some occupation visas.

Translation/Prevod?
Engleskom Jeziku uslov postaJe sve teže.
Mnogi ljudi su Britanci sada nalaz da treba da položite IELTS test za neke okupaciJe vize.

Nisam dobio nikakav dopis da smo odbijeni vec sam sve napisao,tj izmislio........ proces imigracije tece sasvim normalnim tokom...

:zcepanje::hej: Eee, Sale, Sale da si mi blize-dobrano bih te izbubeckala!!! Ja vec kontam sta bi mogao da uradis da preispitaju svoju odluku.....kad ono ti se zezas! Mada, moram priznati da sam se potajno nadala da nije istina da su te odbili, ali..... nikad se ne zna.
Dobro je da nisi dugo cekao da otkrijes istinu, ali za to sto si nas malo "nasekirao", predlazem sledecu kaznenu meru:

Kada dobijes papire i konacno stignes u CA, ima da napravis :zurka: i :rostilj:

Nije bitno ni vreme, ni mesto, ali eto to si zasluzio i ima da nam se oduzis!!!!
Ajde sad, jos malo strpljenja i "Nous nous voyons à bientôt!!!" :zag::ok:

stiglo mi je pismo iz beca sponzorska iseljenicka viza,traze mi uvijerenje o nekaznjavanju jel sam poslala sa suda a ne iz mupa pa sam u toku da to izvadim ali i jos dokaza da je brak pravi sto naravno jeste,pripremila sam listinge mog kucnog tel,slike,west union prijem novca posto me muz izdrzava,putovali smo mojim automobilom pa sam to napisala i poslacu kopiju ovjerenu saobracajne i vise ne znam sta da im saljem pomagajte dali mi je to dovoljno MOLIM VAS

stiglo mi je pismo iz beca sponzorska iseljenicka viza,traze mi uvijerenje o nekaznjavanju jel sam poslala sa suda a ne iz mupa pa sam u toku da to izvadim ali i jos dokaza da je brak pravi sto naravno jeste,pripremila sam listinge mog kucnog tel,slike,west union prijem novca posto me muz izdrzava,putovali smo mojim automobilom pa sam to napisala i poslacu kopiju ovjerenu saobracajne i vise ne znam sta da im saljem pomagajte dali mi je to dovoljno MOLIM VAS

Te slike treba da budu sto razlicitije, znaci razlicita godisnja doba, lokacije...Nece tu biti problema ako je vec tako kao sto kazes.z:poz:

Alo grandic, pa neces ti da odlucujes ko ce da pise na ovom forumu !!!
Koliko se secam, prvi ste vi provocirali Arlingtona i negirali sve sto je covek rekao
tj. napisao, a vecina njegovih informacija je tacna i argumentovano dokazana.
Mozda se i ja ne slazem sa nekim njegovim komentarima i provokacijama ali
sam od Arlingtona dobio najkorisnije informacije koje su mi trebale.
Uostalom, sto ste se kacili a sad kukate moderatorima ??? :dontunderstand:

...... te arlington a ti njega :per:

Nisam dobio nikakav dopis da smo odbijeni vec sam sve napisao,tj izmislio........ proces imigracije tece sasvim normalnim tokom...

:zcepanje::hej: Eee, Sale, Sale da si mi blize-dobrano bih te izbubeckala!!! Ja vec kontam sta bi mogao da uradis da preispitaju svoju odluku.....kad ono ti se zezas! Mada, moram priznati da sam se potajno nadala da nije istina da su te odbili, ali..... nikad se ne zna.
Dobro je da nisi dugo cekao da otkrijes istinu, ali za to sto si nas malo "nasekirao", predlazem sledecu kaznenu meru:

Kada dobijes papire i konacno stignes u CA, ima da napravis :zurka: i :rostilj:

Nije bitno ni vreme, ni mesto, ali eto to si zasluzio i ima da nam se oduzis!!!!
Ajde sad, jos malo strpljenja i "Nous nous voyons à bientôt!!!" :zag::ok:

Proces imigracije tece normalno dve godine:per:

Svi sto su bili na ovom forumu i otisli u Kanadu,vise se nisu javili. U Kanadi se radi,radna uniforma i pidzama,i radi kao grandic za minimalac 9c$ deset sati.Naravno bolje je nego u Srbiji. Kada je grandic dosao u Kanadu pisao je kako jede rostilj po ceo dan i ne radi nista.Dosla zima,ne javljaj se grandic,ispuco se platio grejanja,cak je i kablovsku piratski uveo da ustedi pare,i vise ne daje nikakave informacije. Kada se setim kako je grandic pisao ja cu ovo ,ja cu ono,to je zato sto on i njegova zena nada nisu imali nikakavog iskustva o nacinu zivota u Kanadi. Prva godina,sledece ce biti bolje.

Manje više sam upoznat sa emigracijom .Pošto kada sam skupio sve papire za Australiju ,oni skinuli moje zanimanje sa liste kuvar III stepen sa iskustvom u radu .
Sada na koji način mogu otići u Kanadu .
Recimo da tamo nađem poslodavca ( a uspeo sam u Australiji da nađem i ako su mi svi rekli nema šanse)
Hotel u regionalnoj Kanadi
Bodovi sa IELTSU w7 l8 r8 s8
Imam suprugu i dete .
Da li je neophodna saglasnost kao u Australiji da se traži recognition of trade certificate or diploma .
Da li mora da se poslalje diploma nadležnom telu u Kanadu pa da se onda rade papiri dalje.

Znači na koji način se dokazuje radno iskustvo ,ja radim čitav život ali sam prijavljen samo par meseci pa nisam živeo od vazduha .
Da li može kao i za Australiju dogovor sa kafedzijom i pečat i oni prihvate .Ili mora radna knjižica ,šta ako nema ništa u radnoj knjižici ?

sale kaze nije prosao rok,prolazi u aprilu,a sta je ovo sale ?
Ne smes da se javis jer si odbijen.

He,he lepo sam rekao da ce mi biti zadovoljstvo da objavim jpg pa bilo to negativno ili pozitivno.Sedi i racunaj koliko je vremena proslo od 15.10.2008.Tada je pokrenuta procedura provere koja traje 6-18 meseci. a obrada aplikacije je pocela u martu iste godine.E sada ti opet srljaj kao magarac pa eto opet isadni glup.Pazi uopste mi nije tesko.Zavalim se i kuckam.Heh......

Upozoravam te da ces opet ispasti magarac:D

Poslednja izmena:
Klika se javljao dosta dugo...
Javljaju se i jos neki koji su fini i kojima je mozda stalo da pomognu drugima...
Verovatno u jednom trenutku ljudi rese da raskrste sa ovim ovde i da to zaborave, kao i ljude koji su sinonim toga...
Ima toliko lepih stvari u zivotu da bi neko visio ovde i nervirao se sta sve prolazi bez pardona i sramote.
I naravno posao, bitna stvar u zivotu za napredak, obe stvari su ovde vrlo retka pojava...

Manje više sam upoznat sa emigracijom .Pošto kada sam skupio sve papire za Australiju ,oni skinuli moje zanimanje sa liste kuvar III stepen sa iskustvom u radu .
Sada na koji način mogu otići u Kanadu .
Recimo da tamo nađem poslodavca ( a uspeo sam u Australiji da nađem i ako su mi svi rekli nema šanse)
Hotel u regionalnoj Kanadi
Bodovi sa IELTSU w7 l8 r8 s8
Imam suprugu i dete .
Da li je neophodna saglasnost kao u Australiji da se traži recognition of trade certificate or diploma .
Da li mora da se poslalje diploma nadležnom telu u Kanadu pa da se onda rade papiri dalje.

Znači na koji način se dokazuje radno iskustvo ,ja radim čitav život ali sam prijavljen samo par meseci pa nisam živeo od vazduha .
Da li može kao i za Australiju dogovor sa kafedzijom i pečat i oni prihvate .Ili mora radna knjižica ,šta ako nema ništa u radnoj knjižici ?

Kada smo bili na lekarskom sa nama je bio jedan decko kuvar koji godinama ide da radi za neki lanac hotela u inostranstvo, ovaj put je isao u Kanadu,
sredjeno zaposlenje bi ti verovatno bio put tamo...ali lista je drasticno smanjena tako da to samo oni znaju.
Sto se diplome tice mislim da to nije potrebno, kao meni na primer, jer je akreditacija potrebna samo za one poslove koji su regulated tj u nadleznosti provincije,
non regulated nije bitno ako bas hoces nekakvo priznavanje odes u udruzenje npr,kuvara ili elektricara i trazis da se uclanis oni ti onda daju neki certifikat il nesto sto je plus tvom rezimeu...

For a non-regulated occupation, requirements for employment can vary from very specific to very general. You may be expected to demonstrate a certain level of skill and competence, to have completed a certain number of years of education, and even to have personal characteristics suitable for the job. Since these requirements are not regulated by provincial or territorial law, it is up to the employer to decide whether your qualifications earned outside Canada are equivalent to Canadian credentials required for the occupation. Because registration and certification may be available for certain non-regulated occupations, some employers will require, as a condition for employment, that applicants be registered or certified by the relevant professional association.

There is no single process in place for the assessment of qualifications for purposes of entry into non-regulated occupations. However, there are several ways an applicant can try to facilitate the process for a potential employer.

* Get in touch with the association or organization relevant to your occupation in your home country and in Canada. Find out about the procedures recommended for an assessment of your qualifications. CICIC can direct you to the relevant organization in Canada, if one exists.
* Contact employers in your area of work experience to find out what the general expectations are for employment in Canada. Consult the publication entitled National Occupational Classification. A copy is available at the nearest Canadian diplomatic mission. Verify if there is voluntary certification or registration available and what the requirements are for the province or territory where you intend to work. To determine if there is a provincial agency providing certification in your particular occupation, visit the relevant page listed on http://www.cicic.ca/403/occupational-profiles-for-selected-trades-and-professions.canada
* If there are no provincial agencies, then contact one of the evaluation services listed below for an assessment of your credentials. Although these services offer expert advice on how qualifications obtained abroad compare with credentials obtained in a Canadian province or territory, the evaluation is advisory only and does not guarantee recognition of your qualifications for employment or certification purposes in Canada. However, it will assist employers, post-secondary institutions, and professional bodies in understanding your academic background. Please note that these agencies charge a fee for their services.

ju sale koji vokabular:eek:,inace sale je dao adresu okruznog zatvora kao adresu prebivalista
http://www.ekapija.com/website/sr/company/preview.php?id=93882
sale zivot tece dalje:super:

A sta ti je problematicno sa adresom?Mislim sta nije sa njom u redu?Sto,da nije mnogo uzbrdo ili ti i dalje nemas ovaj,ovo kako ono bese, BALLS.

A da ti nijie mozda problem da me malo preciznije(jao kako ono bese kaze Kondix)ah,da da me lociras.

Vidi ovako,imam jedan predlog za tebe:

Posto ste ti i Arlington,ovaj izvini ,mislio sam na Kondix-a, posto ste vi ovako saradnici po pitanju foruma i nekih vrlo bitnih zivotnih pitanja, sto ne vidis sa njime da posto zivis u USA da te on licno preporuci kod Moldera i Skali pa da resavate malo misteriju.

Ja cu za sada morati da te nekoliko dana ostavim u neznanju,kao sto si ti mene ostavio kada sam te pitao podatke za ulicu u kojoj zivis u Americi,pa da pokusas u kombinaciji sa Kondix-om i Molderom i Skali da me hehe,lociras onako precizno.

Ako ne bude nista,onda i dalje smatram da: No balls,dude!

Evo obecajem da ti se javljam za sedam dana da pripomognem.:D

Eh da ,jos nesto:Daj malo se dogovorite ti i Kondix pa se javlajte ovaj logujte u malo vecim vremenskim razmacima.Malo je bez veze da tako ocigledno se JAVLJAS obojica u isto vreme.On iz NS-a a ti iz DC-a.Znas to je bez veze.Ovaj u Srbiji,a ovaj drugi isto u Srbiji,ups izvini, u Americi a javljaju se u isto vreme da izmene vrlo vazne zivotne stavove.

Eto nema me sledecih sedam dana ,a ti moj Arli ,kada se javim sledeci put opet ispadas magarence.

Ih ljubi vas vas Sale.I tebe i Kondix-a i Nikitu Kulganova ako treba....Bas ste mi tako slatki

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back