Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,pa meni su rekli da je background check procedura u toku i da ce me za 6-18 meseci obavestiti o sledecim koracima.Evo proslo 19 meseci a ono jos uvek nista.:dash:

sale je jos 17.11.2009. napisao da je proslo 19.meseci tj. da je rok istekao vec za jedan mesec. Da bi u martu rekao da rok nije istekao:eek:,sale je pukao za Kanadu i zato se vise ne pojavljuje na forumu.

Imigracija u Kanadu, koga odbiju za Kanadu(kao saleta), odbicega i za Quebec(kao u saletovom slucaju). Tako da je nema smisla gubiti vreme i uciti francuski,a sale kaze da je naucio francuski za nekoliko meseci. sale je imao intervju i dalje ni makac. Nisu ga ni poslali na lekarski. Rekli su da ga proveravaju 6-18.meseci,a ono vec 23.mesec.Jos pogotovo taj Quebec,gde su plate manje 30%.

Certifikat koji je sale dobio za Quebec csq ima ogranicenje,tj. traje odredjeni vremenski period. U slucaju saleta koji je jos 17.11.2009. napisao da istice 19. mesec (od predvidjenih 6-18.meseci provere,zbog ucesca u ratu),sto znaci da je sada proslo vec 23.meseca,a saleta cuvenog imigranta su odbili,a i csq je istekao.Sto je najgore u svemu sada ne moze da ode u Kanadu ni kao turista kod sinisice i nadice.

Sto se imigracije tice,ako ne uspete da dobijete vizu za Kanadu,tj kako sale kaze"izgubiti utakmicu",za Quebec nemoj te ni pokusavati,jer je to ista firma.sale je mislio odbijen sam za Kanada,e sada cu ja Quebec,imao je intervju proslo,rekli da ce ga proveravati 6-18.meseci,proslo 23.i odbijen. Ko ga odbiju za Kanadu,kao saleta,ne treba gubiti vreme sa Quebecom i ucenjem francuskim,radi nesto drugo,hvataj se Australije ili Novog Zelanda.
Ko ga odbiju za Kanadu kao saleta to nije nikakava sramota, kao sto sale misli i sada kao nije odbijen.sale zivot tece dalje.:bye:

:hahaha: Dragi Arligtnone,
Izvinjavam se na gore napravljenoj gresci-qand/quand:besna: desva se...nadam se da se i tebi "omaklo" ovo "ko ga"....trebalo bi pisati u jednoj reci:manikir: Sorry! Omaklo ti se.

:zper:Dragi nas Arli,
puno ces nam nedostajati kada se budes konacno uklonio sa ovog lepog foruma i ostavio nas da na miru razgovaramo o postupku dobijanja vize za Kanadu. Preporucujem ti da se, zbog tvog zlatnog znanja o USA, presaltas na forum o pomenutoj drzavi, jer iz sopstvenog iskustva vidim da sve sto si do sada napisao je pravo lupetanje i zamajavanje ljudi koji zele nesto da naprave od svog zivota.
Prijatni ti bili snovi u "tvojoj USA" sa sedistem na Balkanijadi. Ajd, pa ziveli:bye:

:zper:Dragi nas Arli,
puno ces nam nedostajati kada se budes konacno uklonio sa ovog lepog foruma i ostavio nas da na miru razgovaramo o postupku dobijanja vize za Kanadu. Preporucujem ti da se, zbog tvog zlatnog znanja o USA, presaltas na forum o pomenutoj drzavi, jer iz sopstvenog iskustva vidim da sve sto si do sada napisao je pravo lupetanje i zamajavanje ljudi koji zele nesto da naprave od svog zivota.
Prijatni ti bili snovi u "tvojoj USA" sa sedistem na Balkanijadi. Ajd, pa ziveli:bye:

Dragi koshi,ovo je slobodan formu i ja cu pisati na temi,na kojoj ja hocu.Tebi predlazem da otvoris svoj privatan forum i tamo primas koga hoces. Ja razumem da radis za minimalac 9c$,neka zesca fizika,i sada ti ceo sve ne valja.
Ono sta ti pises je predskolski uzrast,a i nikog ne zanima tvoje neznanje iz francuskog. Nastavi da sanjas da ce ti povecati minimalac na 9,50c$.:bye:

Dragi koshi,ovo je slobodan formu i ja cu pisati na temi,na kojoj ja hocu.Tebi predlazem da otvoris svoj privatan forum i tamo primas koga hoces. Ja razumem da radis za minimalac 9c$,neka zesca fizika,i sada ti ceo sve ne valja.
Ono sta ti pises je predskolski uzrast,a i nikog ne zanima tvoje neznanje iz francuskog. Nastavi da sanjas da ce ti povecati minimalac na 9,50c$.:bye:

:manikir: Dragi Arli,
Oooo, da li si zaboravio da JA imam PRIVATNU FIRMU ovde gde TI NISI (na americkom kontinentu) i da hocu da NAVUCEM jadne ljude da mi poslednju crkavicu uplate da im "sredim papire" za rad u CA.... mozda i tebi zatrebaju?! A mozda "tu veux parles en Francais avec moi et peutetre j`apprends ce langue quelqand...":whistling: :hvala:

Za imigraciju u Quebec postoje dva sertifikata
1. Certificat de selection du Quebec
a.Interviju
b.lekarski pregled
2.Certificat d'acceptation du Quebec
a tek se onda stize na federalni nivo.
Nas sale imigrant stigao do 2.a.,obavio intervju,i dobio odgovor da ce ga proveravati 6-18.meseci,u novembru je bilo 19.meseci, i onda je napisao da je pukao. Pre nekoliko dana je napisao proces tece normalno.U novembru 2009 je proslo 19.meseci,a sada 23.meseca,a od lekarskog nista,a certifikat istice nakon 2.godine.
Videli ste kako je sale imigrant pukao, kakav Quebec,kakavi bakraci.

Zasto ometas rad foruma ?:dontunderstand:

Pa, zarad LOVE...kako ne shvatas, moram i ja nesto da zaradim:rotf: Otkud sad "ometam", kad si lepo "pametno" zakljucio pre par stranica da imam firmu gde zaposljavam ljude. Kome nije tesko, procitace i uverice se u "tvoj pametni zakljucak". Sta je, nemas primedbe sad na francuski, pa si nasao nesto drugo....ajde, ajde....unisti ovaj forum, to ti je cilj, "merde",,,,.....,,,,bice jos, ili ces mozda i meni poslati budaletine celave i suplje glave.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back