Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imigracija u Quebec ? U Quebecu je pre neki dan osudjen Earl Jones na 11.godina (kanadski Jezda) ljude iz Quebeca je olaksao za 50 miliona $(limate link na predhodnoj stranici). To se desilo u Quebecu.
Kriminalac broj 1 iz Kanade,je takodje iz Quebeca, Moris Buse ( Maurice Boucher,boucher inace znaci kasapin). Droga,prostitucija,orizije,ubistva...centar kriminala u Kanadi je Montreal i Quebec.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Boucher
Takodje u Quebecu postoji separatisticki pokret za ocepljenje od Kanade,koji su imali nekoliko referenduma za ocepljenje. Plate su vece u Ontariu i B.Kolumbiju cak 30% nego u Quebecu.
Znaci ko hoce da zivi u Montrealu,Quebecu zivece u centru kriminala,manja plata 30% i jos mora da nauci francuski.
Svima je sada jasno(pogotovo posto je Quebec odbio saleta) da Quebec i nije neko mesto za zivot i rad.
Toronto i Vancuver su centri,plate su vece,kriminal je manji i svi pricaju engleski:)
Niko sa foruma nije otisao u Quebec da prica kako ima manju platu za isti posao nego u Torontu.
Kakav Quebec,kakvi bakraci.
sale me je prvo prijavio FBI,posle mup-u Srbije, a sada hoce da organizuje zakazane tuce preko interneta...
Samo anglofoni deo Kanade !!!!

sale pukao na interviju za Kanadu 2005 (provalil ga kanadjani),onda sale uci francuski sada aplicira za Quebec,imao intervju,dobije odgovor proveravamo te 18.meseci,proslo 18.meseci i nista.sale pedal nije nikada bio u Kanadi,pukao na interviju i sta on dalje trazi na ovoj temi ? Kakav savet on nekome moze da da ? Pali ljude za Quebec,a on prvi nije prosao.Ima 50.godina kao neki inzinjer,a zivi kod taste na jaslama,i tasta mu placa letovanje.
sada sale posto niko me cita njegove postove,e sada na ovaj nacin hoce daa skrene paznju na sebe.sada on trazi da ja dokazem da zivim u Americi,da dam svoj broj telefona,broj kreditne kartice...
Nema problema,ali neka sale prvo napise njegovu adresu i njegov broj telefona,da se proveri da li je naucio francuski jezik kao sto kazeJer svako moze napisati sale devenez la femme que vous etes,i reci ja znam francuski. Kada sale das svoju adresu,poseticete neko od mojih ortaka sa NBG,da provere tvoje znanje francuskog(nemoj mi reci da si zaboravio francuski i da si se preselio u Kuratlice).E onda cu ti ja odgovori ti zasto su sve ulice u Washington D.C. pod pravim uglom...
Razumem da grandic cuveni biznismen iz Kanade koji zaradjuje na desetine cente godisnje da prica o klimi u Kanadi i kako trci u atlet majici.
sale me je prijavio policiji da me locira,ali me nisu nasli u Srbiji.Godine prolaze dolaze neki novi klinci u Kanadu,a sale dozivotno na ovom forumu.

Pa jesi li ti ovo napisao.Ovo za ortake sa NBG-a.Pa jesi li ti meni pretio?

Pa imas sada moju adresu pa izvoli.Znam da ne smes i da si PUTAIN bio PUTAIN ostao.Ne zakazujem ja tuce preko interneta vec javno prozivam umisljene pedercine koje mi krijuci se iza monitora, prete,da eto izvole,imaju moju adresu pa ce mi biti zadovoljstvo da im se najebem keve.

Imigracija u Quebec ? U Quebecu je pre neki dan osudjen Earl Jones na 11.godina (kanadski Jezda) ljude iz Quebeca je olaksao za 50 miliona $(limate link na predhodnoj stranici). To se desilo u Quebecu.
Kriminalac broj 1 iz Kanade,je takodje iz Quebeca, Moris Buse ( Maurice Boucher,boucher inace znaci kasapin). Droga,prostitucija,orizije,ubistva...centar kriminala u Kanadi je Montreal i Quebec.
Takodje u Quebecu postoji separatisticki pokret za ocepljenje od Kanade,koji su imali nekoliko referenduma za ocepljenje. Plate su vece u Ontariu i B.Kolumbiju cak 30% nego u Quebecu.
Znaci ko hoce da zivi u Montrealu,Quebecu zivece u centru kriminala,manja plata 30% i jos mora da nauci francuski.
Svima je sada jasno(pogotovo posto je Quebec odbio saleta) da Quebec i nije neko mesto za zivot i rad.
Toronto i Vancuver su centri,plate su vece,kriminal je manji i svi pricaju engleski:)
Niko sa foruma nije otisao u Quebec da prica kako ima manju platu za isti posao nego u Torontu.
sale me je prvo prijavio FBI,posle mup-u Srbije, a sada hoce da organizuje zakazane tuce preko interneta...

Ala si se ti zaleteo momce.Ko magarac pred rudu.Nije mene niko odbio.

Nisam dobio nikakav dopis da smo odbijeni vec sam sve napisao,tj izmislio da vidim kolika si PUTAIN.Cisto da vidim jos detaljnije kako funkcionise tvoj izopaceni svet. Jadno ,bedno i nesposobno stvorenje da ucini bilo sta osim da lupeta,lupeta i samo lupeta.

Sto bi se reklo lud bio lud ostao.

Sta kazes,odbio me Quebec,ha?Ne moze mene Quebec da odbije,posto sam dobio CSQ vec samo federalna imigraciona sluzba,ako ne zadovoljim security ako sam terorista,ili kriminalac,sto Bogu hvala nije slucaj.Inace sto se tice mog intervju-a , nije trajao dva sata,vec sat vremena i ponosan sam na sebe sto sam uspeo da ga obavim na zadovoljavajucem nivou tako da meni i mojoj porodici omoguci prolazak u bolji zivot tj u Kanadu.Imam 37 godina, a ne 50 kako ti to tvrdis i tasta me ne izdrzava.Zena zivi 250 km od mene.To sto si spomenuo da mi neko placa more,pa zar to nije OK,da ti recimo neko kaze:Deco,evo ako hocete da idete na more,ja cu vam platiti smestaj.Sta u tome ima lose ?

Pa zar nebi ti voleo da kada budes putovao u Panamu(Panama bese i Kolumbija jel?,posto si na Karibima vec bio),da ti recimo neko da (cisto iz ljubavi) neku kintu.Cisto zato sto te voli.

Osobe poput tebe su jadno i bedno ljubomorne na druge jer su svesne svoje nesposobnosti da se normalno integrisu,pa zid tj, monitor koriste kao bezbednu lokaciju iza koje mogu da neometani lece svoje frustracije.

PUTAIN u zivotu,pa hajde da zajebavam ljude po forumima,da iskrivljujem njihove reci ,okrecem nesto sto je neko rekao i bolesno prilagodjavam tudje recenice sebi da bih mogao da lupetam.

Moj proces imigracije tece sasvim normalnim tokom i predvidjeno vreme je 6-18 meseci.Ako te bas toliko zanima 18 mesec istice 15.Aprila tj za mesec dana i ako ti je toliko bitno (mislim zbog opsteg zdravlja) izvesticu te sta se dogadja.Ovaj put ce mi biti zadovoljsto da postavim skenirane u jpg.-ove i to bilo to negativno ili pozitivno da nebi opet ispao magarac i trcao pred rudu.

Pozzzz......

Original postavio sale0509 Pogledaj poruku
Pa bio sam u partizanima 1991/1992.Ajd makar da sam hteo, nego nas potrpali jednog dana u avion pa pravac Bosna.Pitali me detaljno da navedem gde sam bio i kada su videli obavestili me da cu cekati 6-18 meseci na proveru.Evo sada istice 18 mesec.
Brate mili ko sad ne odlepi taj nije normalan

Inace ko nema ovakvu zajebanciju,taj stvarno za 6-8 odlazi u Kanadu.Podneses zahtev kod Quebec Immigration.Oni te pozovu u Bec na intervju.Prodjes intervju i izdaju ti sertifikat da si primljen u Quebec.S tim podnosis zahtev za iseljenicku i za dva do tri meseca si u Kanadi.Osim naravno ako nisi branio ustavni poredak SFRJ a da ni sam nisi znao da to radis.

Pozdrav
Evo zasto je sale imigrant odbijen zbog ucesca u ratu. Kako mogu da te utrpaju u avion ?
Kako nisi znao sta radis ? E sale,sale znao si sve za imigraciju za Quebec,osim jedne sitnice da si imao ucesce u ratu. Bilo ko sa foruma ti je mogao reci da neces proci zbog ucesca u ratu.

Nemam ja nikakvo ucesce u ratu tj,nemoj opet lupetati ovde po forumu i bespotrebno plasiti ljude sa ucescem u ratu.Postoji u vojnoj knjizici deo gde se upisuje gde je ko bio za vreme sluzenja vojnog roka tj u kojoj vojnoj posti.Mnogima se desilo da su se kao vojnici zatekli u vreme pocetka ratova 1991-1992 u Sloveniji,Hrvatskoj tj Bosni.To nema nikakve veze sa procesom imigracije tj mogu neometano da apliciraju,jedino ce duze cekati (kao sto ja cekam ) da ih provere.Ako nisu nigde ucestvovalil u nekavim sranjima,onda im ceo proces moze jedino zagorcavati dugotrajno cekanje.

Ponavljam:Sama pripadnost vojsci JNA u tom periodu na teritoriji ex-YU ne ometa proces imigracije vec ga samo usporava.Kakvo crno ucesce u ratu koje mi je mogao reci bilo ko sa foruma???

Pa zamisli idiotariju koju si napisao u svojoj neobuzdanosti da u trenutcima isfrustriranosti lupetas.

Covece,pa neko ko zeli da aplicira bi mogao da se uplasi i ne aplicira samo zbog gluposti sto je bio kao pripadnik JNA recimo 1991 u Hrvatskoj.

Kada sam postavio post u kome pise da smo dobili dopis da smo odbijeni,namerno nisam naveo zasto,bas da ne bih zbunjivao druge ljude,alil ne moze Arli da ne serucka,zaleteo se kao som na crvenu krpicu,pa se odmah raspisao te Quebec ne valja,te francuski te Jezda i kasapin iz Montreala,te anglofoni deo bolji.Pa magarce jedan,mi ovde imamo unemployment rate od preko 30 procenata,imamo Darka Sarica sa cijim se poslovima oko sverca kokaina i veza sa drzavnim vrhom bavi pola nacije citajuci svakodnevne clanke o njemu a ti tu seruckas idite tamo nemojte ovamo.Vidite kako je Sale prosao.Sada je pukao.Idite u Toronto nemojte u Montreal.

Svi smo mi razliciti ,imamo razlicite kvalifikacije,govorimo razlicito kanadske sluzbene jezike,tako da ako neko hoce da se iseli u Kanadu onda postoji vise nacina, bilo to preko CIC-a,provincial ili Quebec.To je stvar licnog izbora i neko ko se odluci na taj korak prvo ce sesti ,sagledati koliko kvalifikacija ima i onda pokucati na prava vrata.

Vrata je vise ali je cilj samo jedan.CANADA

Moram priznati da je zanimljivo, zamisli oni imaju cak dva velika UHAPSENA kriminalca, ccccc jadnici ne mogu ni da se mere s nama...
Pa mi nase ne mozemo ni da prebrojimo a kamoli nedaj Boze da ih neko uhapsi, no no pec pec ne dirati te cike!
Kriminal kakav kriminal? Treba da dodu ovde na skolovanje :)

Manje više sam upoznat sa emigracijom .Pošto kada sam skupio sve papire za Australiju ,oni skinuli moje zanimanje sa liste kuvar III stepen sa iskustvom u radu .
Sada na koji način mogu otići u Kanadu .
Recimo da tamo nađem poslodavca ( a uspeo sam u Australiji da nađem i ako su mi svi rekli nema šanse)
Hotel u regionalnoj Kanadi
Bodovi sa IELTSU w7 l8 r8 s8
Imam suprugu i dete .
Da li je neophodna saglasnost kao u Australiji da se traži recognition of trade certificate or diploma .
Da li mora da se poslalje diploma nadležnom telu u Kanadu pa da se onda rade papiri dalje.

Znači na koji način se dokazuje radno iskustvo ,ja radim čitav život ali sam prijavljen samo par meseci pa nisam živeo od vazduha .
Da li može kao i za Australiju dogovor sa kafedzijom i pečat i oni prihvate .Ili mora radna knjižica ,šta ako nema ništa u radnoj knjižici ?

Pa imas sada moju adresu pa izvoli.Znam da ne smes i da si PUTAIN bio PUTAIN ostao.Ne zakazujem ja tuce preko interneta vec javno prozivam umisljene pedercine koje mi krijuci se iza monitora, prete,da eto izvole,imaju moju adresu pa ce mi biti zadovoljstvo da im se najebem keve.

Sale covece sto se upustas u ovo, nisu KRETENI vredni normalnih zivaca.
OVO JE NAJVECA SRAMOTA U STVARI ZA MODERATORE I ADMINISTRATORE KOJI DEFINITIVNO NE RADE ONO STO BI TREBALO, ILI SE MOZDA I ONI NASLADJUJU OVOM RASULU OD NEKAD ONAKO LEPOG FORUMA KOJI JE USPEO DA UNISTI IMBECILNA NISTARIJA ARLINGTON UZ MALU POMOC MODERATORA.
Molim...sta...galamim...ma ajde.....IMAM VALA I ZASTA.

SRAMOTA.

Sklonite budalu vec jednom ako uopste marite za rad foruma.

zadnji put kad sam komentarisala rad moderatora iz istih razloga sto je neko non stop vredjao i smarao nekaznjeno mene su banovali zamisli...
pocele po glavi da mi se motaju raznorazne teorije zavere, kakvi su to likovi koji imaju maltene policijski imunitet na svim forumima i kojima je glavni posao da nam ulaze u glave i da pale masu...jel gledao neko Balkanska pravila :kpozdrav:?

nazalost , cak i da ga banuju pojavice se arlington2 ili vec neki njegov klon...nebitno poenta je sto ti se ne dopada ignore...

Poslednja izmena:
Sale covece sto se upustas u ovo, nisu KRETENI vredni normalnih zivaca.
OVO JE NAJVECA SRAMOTA U STVARI ZA MODERATORE I ADMINISTRATORE KOJI DEFINITIVNO NE RADE ONO STO BI TREBALO, ILI SE MOZDA I ONI NASLADJUJU OVOM RASULU OD NEKAD ONAKO LEPOG FORUMA KOJI JE USPEO DA UNISTI IMBECILNA NISTARIJA ARLINGTON UZ MALU POMOC MODERATORA.
Molim...sta...galamim...ma ajde.....IMAM VALA I ZASTA.

SRAMOTA.

Sklonite budalu vec jednom ako uopste marite za rad foruma.

Alo grandic, pa neces ti da odlucujes ko ce da pise na ovom forumu !!!
Koliko se secam, prvi ste vi provocirali Arlingtona i negirali sve sto je covek rekao
tj. napisao, a vecina njegovih informacija je tacna i argumentovano dokazana.
Mozda se i ja ne slazem sa nekim njegovim komentarima i provokacijama ali
sam od Arlingtona dobio najkorisnije informacije koje su mi trebale.
Uostalom, sto ste se kacili a sad kukate moderatorima ??? :dontunderstand:

ju sale koji vokabular:eek:,inace sale je dao adresu okruznog zatvora kao adresu prebivalista
http://www.ekapija.com/website/sr/company/preview.php?id=93882
sale zivot tece dalje:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back