- Poruka
- 6.496
Ala si se ti zaleteo momce.Ko magarac pred rudu.Nije mene niko odbio.
Nisam dobio nikakav dopis da smo odbijeni vec sam sve napisao,tj izmislio da vidim kolika si PUTAIN.Cisto da vidim jos detaljnije kako funkcionise tvoj izopaceni svet. Jadno ,bedno i nesposobno stvorenje da ucini bilo sta osim da lupeta,lupeta i samo lupeta.
Sto bi se reklo lud bio lud ostao.
Sta kazes,odbio me Quebec,ha?Ne moze mene Quebec da odbije,posto sam dobio CSQ vec samo federalna imigraciona sluzba,ako ne zadovoljim security ako sam terorista,ili kriminalac,sto Bogu hvala nije slucaj.Inace sto se tice mog intervju-a , nije trajao dva sata,vec sat vremena i ponosan sam na sebe sto sam uspeo da ga obavim na zadovoljavajucem nivou tako da meni i mojoj porodici omoguci prolazak u bolji zivot tj u Kanadu.Imam 37 godina, a ne 50 kako ti to tvrdis i tasta me ne izdrzava.Zena zivi 250 km od mene.To sto si spomenuo da mi neko placa more,pa zar to nije OK,da ti recimo neko kazeeco,evo ako hocete da idete na more,ja cu vam platiti smestaj.Sta u tome ima lose ?
Pa zar nebi ti voleo da kada budes putovao u Panamu(Panama bese i Kolumbija jel?,posto si na Karibima vec bio),da ti recimo neko da (cisto iz ljubavi) neku kintu.Cisto zato sto te voli.
Osobe poput tebe su jadno i bedno ljubomorne na druge jer su svesne svoje nesposobnosti da se normalno integrisu,pa zid tj, monitor koriste kao bezbednu lokaciju iza koje mogu da neometani lece svoje frustracije.
PUTAIN u zivotu,pa hajde da zajebavam ljude po forumima,da iskrivljujem njihove reci ,okrecem nesto sto je neko rekao i bolesno prilagodjavam tudje recenice sebi da bih mogao da lupetam.
Moj proces imigracije tece sasvim normalnim tokom i predvidjeno vreme je 6-18 meseci.Ako te bas toliko zanima 18 mesec istice 15.Aprila tj za mesec dana i ako ti je toliko bitno (mislim zbog opsteg zdravlja) izvesticu te sta se dogadja.Ovaj put ce mi biti zadovoljsto da postavim skenirane u jpg.-ove i to bilo to negativno ili pozitivno da nebi opet ispao magarac i trcao pred rudu.
Pozzzz......
jao bas mi je drago sale,sto te toliko dugo proveravaju i na kraju ce ti dati papire

ton belle mere est une putan sale