1000cad
Početnik
- Poruka
- 49
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras se direktno obratiti koledzu ili fakulteteu i pitati njih direktno kakvi su uslovi za upis stranih studeneta.Problem nije toliko upis,koliko je placanje,jer je za strance skuplja tarifa.
ma to sam shvatio i raspitao se u vezi svega... zanima me kakve su realne sanse da ostanem posle tamo kao imigrant ako budem posedovao ca diplomu ?
Da,dobili smo prekjuce dopis da smo odbijeni tj da je njihova sluzba odbila da nas pusti u Kanadu.
Sada jedino ostaje da se zivot organizuje u Srbiji.Potroseno nekoliko godina uzalud , ali sta da se radi.Zivot tece dalje.
Mi kupili karte za jun i putujemodokle ste vi stigli?
Idi na sajt fakulteta koji je zanima i vidi opciju za strane studente,oni sigurno imaju svoju asocijacu. Inace ja znam za neke slucajeve da su dosli na studentsku,zavrsili fakultet sa jako dobrim uspehom i sredili papire. Poenta je da imas pare za studiranje i da zavrsis fakultet sa sto boljim uspehom i engleski da ti je tecan. Jer ces imati intervju tamo gde ce te pitati sve i svasta,e tu sada ides sa advokatom da te spremi.Ali ne moze ti pomoci ni advokat ako imas neki levi prosek i ne znas jezik.ma to sam shvatio i raspitao se u vezi svega... zanima me kakve su realne sanse da ostanem posle tamo kao imigrant ako budem posedovao ca diplomu ?
Mi kupili karte za jun i putujemo
Samo jos da nadjem dva kofera i jedan mali za bebca i odosmo...
MA ZEZAS ???
Kolika je šansa da diplomirani ekonomista sa velikim iskustvom nađe kakav takav posao u Kanadi nakon nekih godinu dana kada malo usavrši jezik?
Lutko sledeci vikend idemo da razgledamo kofere.![]()