- Poruka
- 6.496
J b t ....raskrinkani smo.
grandicu tj koshava tj. sale provaljen si,daj nove barone

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
J b t ....raskrinkani smo.
Ideja ti je odlicna - usvaja se jednoglasno!!!![]()
pozdrav saborcima ali i svim dobronamernim na ovom forumu.dobio sam mail od strane CIC-a tako da sad predstoji faza prikupljanaja papira i slanja Becu.moze li neko da mi posalje listu neophodne dokumentacije,saborci (djazzy,native land ......vi ste skoro slali ).unapred hvala i pozdrav svima
gep, hvala na info, u njihovom mailu stoji link na njihov site cic.gc.ca preko koga se ide na site ambasade u Becu,i ono njihovo upustvo e37042,koje se moram ti priznati razlikuje od ovog koje si mi ti poslao.primera radi tamo se trazi 8 slika u tvom uputsvu 6 i tako jos neke stvari.neka me neko podseti ko je ranije opsirno o overama,fotokopijama i svemu sto treba pisao.u svakom slucaju gep hvala, ovakvim stvarima i pomoci trebamo da se bavimo a ne.....
o, svasta, ja ne vidim sta ar prica, ali kad god pogledam forum zadnja poruka od njega... ne znam kako mu ne dosadi... sta covjeka toliko motivise da maltretira druge ljude?????? neka bas mracna dusa....
za sve one koji su u Bosni ja imam informaciju o ovjeravanju. ovdje je svaka stranica 1 KM (47 dinara), bez obzira na svrhu ovjera. moze i besplatno, ako ste u nekim specijalnim statusima, npr student i slicno...
Video si sta pisu kanadjani iz Srbije u Kanadi med mleko,niko nista ne radi,a pare rastu na drvecu i vocnjaci puni voca tokom cele godine,otvaraju farme i firme sredjuju papire,imaju iskustva...Dosta sa baronima,ako nemate sta da radite nemoj te to da radite ovde.
Gde ja sale cuveni kanadjanin,koji prica i francuski i engleski,i kada je imao interviju 1996.pricao je dva sata na francuskom i jos ceka poziv na lekarski,on je isto davao dezinformacije i prepricavao svakodnevne doziljaje,ali je vremenom shvatio da to nikog ne zanima i konacno napustio ovaj forum.Tako bi trebali i koshava i grandic,niste u Kanadi i jos zavlacite ljude,strava i uzas !
To sto rece Arlingtone velika je istina. Ali, nije bash da ne radish nista. Malo radish , (naravno mnogo mnogo mnogo mnogo manje nego u Srbiji) i samo beresh pare sa grane, kesh stize, a ti ne mozesh da ga potroshish koliko se gomila i gomila.
Pa gde to josh ima? Mozda u USA i u Dubajevuehjehhehe
Zar nije malo cudno da na ovom forumu niko ne valja seme tebe i svi lazu samo ti govoris istinu,niko nije van Srbije samo si ti...Zvuci malo smesno sa tvoje strane...
Gde ja sale cuveni kanadjanin,koji prica i francuski i engleski,i kada je imao interviju 1996.pricao je dva sata na francuskom i jos ceka poziv na lekarski,on je isto davao dezinformacije i prepricavao svakodnevne doziljaje,ali je vremenom shvatio da to nikog ne zanima i konacno napustio ovaj forum.Tako bi trebali i koshava i grandic,niste u Kanadi i jos zavlacite ljude,strava i uzas !
Dali Sale,Koshava i drugi lazu to neznam,al sigurno znam da su pristojni,kulturni ljudi koji uvek pomognu kad treba.Takoge znam da sa tobom nesto jaaaaaaako nije u redu kada imas potrebu da se na redovnoj bazi izivljavas i ismejavas tugu muku i patnju.Nagi neki posao covece i radi nesto korisno ma gde bio.Gde ja sale cuveni kanadjanin,koji prica i francuski i engleski,i kada je imao interviju 1996.pricao je dva sata na francuskom i jos ceka poziv na lekarski,on je isto davao dezinformacije i prepricavao svakodnevne doziljaje,ali je vremenom shvatio da to nikog ne zanima i konacno napustio ovaj forum.Tako bi trebali i koshava i grandic,niste u Kanadi i jos zavlacite ljude,strava i uzas !