Nadica77
Početnik
- Poruka
- 47
Ljudi potrebna mi je informacija,znam da mogu da je nadjem na zvanicnom sajtu,ali sam izgubio volju posle polozenog IELT-a i skockane dokumentacije za slanje sa mnostvom bodova na mojoj strani posle one famozne liste zanimanja na kojoj ja kao inzenjer masinstva vise nisam.Naime odlucio sam da pocnem da ucim Francuski od nule(ljudi nauce pet jezika mogu ja valjda jos jedan) posto ga neznam i da probam sa Kvebekom,valjda cu za godinu dana nesto uraditi a i ako ne uradim bar sam naucio jezik koliko toliko.Samo me interesuje ako je vec neko gledao za Kvebek da li je masinski inzenjer na listi zanimanja i gde to tacno mogu da vidim,to jest nije mi jasno da li ona famozna lista vazi i za Kvebek posto vise neverujem ni u sta.Ova molba se na odnosi na ljude koji ce mi recu uzmi pa nadji,vec na one koji su mozda obavesteni pa im nije tesko da mi kazu ako im nije tesko.Gledao sam iseljenicke programe za razne provincije ono nema pojma treba garancija posla itd,tako da mi je ostao samo Kvebek.Hvala unapred!
Tek sada vidim da si i ti inzenjer masinstva...za nas nema mesta u Kanadi, ali u Australiji smo zanimanje in need, i imamo daleko vise bodova na osnovu diplome...Cak je i Novi Zeland koji je uvek bio zahtevan po pitanju uslova za iseljenje blagonaklon prema nama...