Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama su u banci izdali potvrdu na Engleskom.Probajte i vi pa ako ne postoji
ta opcija onda obavezno prevedite kod ovlascenog prevodioca.Potvrdu saljite u originalu nikako kopiju.
Za Saletanormalno za medicals,sada samo budi dobar i pisi pismo
![]()
Potvrde iz policie su trazili zajedno sa medicals,naglasili su da treba da saljemo samo iz Makedonije.10 dana nakon slanja medicals i ostalih papira zatrazili su Policijsku potvrdu iz Nemacke gde mi jedno dete studira.Sad za sad imaju "taze" potvrde al ako se ovo oduzi verovatno ke traziti opet.
PS: Ja sam do sada na njihov zahtev 3 puta slala policiske potvrde.Valjda smo isunili normu.
Status "in proces" i kod nas.Samo sam se ludo nadala da ke nam pasose zatraziti pre Nove Godine,da im mozda nije ispunjena kvota za 2009.Kako odmike Decembar sve su veke sanse da kemo taj famozni zahtev dobiti u 2010![]()
![]()
Paukman, covece koliko bre to uverenja o nekaznjavanju traze, ali koliko god bilo moras nemas kud i nas ce to cekati uskoro nadam se. Nego drugar jesi li ti isto prevodio ovu potvrdu iz banke ili si dobio na engleskom?
Ja se nadam da cu sutra zavrsiti i taj poslic i da konacno saljemo
Pozdrav !
Nama su u banci izdali potvrdu na Engleskom.Probajte i vi pa ako ne postoji
ta opcija onda obavezno prevedite kod ovlascenog prevodioca.Potvrdu saljite u originalu nikako kopiju.
Za Saletanormalno za medicals,sada samo budi dobar i pisi pismo
![]()
Mi smo na 2x; jednom na pocetku i sad zajedno sa medical, videcemo sta ce biti
Sta vam pise u statusu na zvanicnom sajtu? Kod nas samo pise "in process" i pocetak obrade i nista vise.
Meni pise isto sto i tebi
![]()
Mislim da je vreme za jednu jaku, da se malo saberemo i opustimo pre posla, naravno bez novina, na poslu se ne cita
![]()
Greetings from Canada,my friends!!!!![]()
'Ladno,naopako!!!![]()
'ladno al' standard.......