Tako je, Dobro nam dosli !!
Ma nije strasna hladnoca uopste, proslu celu zimu sam bio bez kola, stigli smo bili u Novembru a zima je bila prilicno gora nego ova (bar do sada) i isao sam na posao i nazad pesaka po pola sata svaki dan pa i na -30 (malo je komplikovano stici TTC-jem do mog posla, tako da mi se vise isplatilo i brze sam stizao peske) i opet sam preziveo, tj. , nikakvih posledica nije bilo po moje zdravlje (bar ne vidljivih

) .
E a sad izadjes iz pretoplog stana u topla kola i onda i ne osetis tu zimu.
Na majicu kratkih rukava samo navucem tanku jaknu (nije cak ni zimska) i tako iz kola u stan, po molovima svuda pretoplo, itd, retko kad dodjes u priliku da se nazimis. Osim ako nemas kola, mada i to se resava mesecnom kartom za TTC. Red voznje im je izuzetno precizan tako da nema cekanja na subway-u i autobuskim stanicama.
Eto celu proslu zimu smo bili bez kola, pa opet se preguralo, cesto smo pesaka teglili gomile kesa iz samoposluga po vetru i teskom minusu, deca peske isla u skolu, ja peske isao na posao, sve to na -20 do -30 i nije bilo tesko. Stalno me tesila sama pomisao da smo u Kanadi i da ce SIGURNO biti bolje (sto smo u rodjenoj nam zemlji cesto pomisljali i pricali, ali nam nikad nije bilo bolje).
Sada deca svako jutro idu u skolu sa mnom kolima, na posao svaki dan kolima, jeftinije mi kolima nego da placam mesecnu za TTC, neverovatno (cak vise od duplo).
Ne izlazimo iz kola i opet potrosimo oko $100 mesecno za gorivo sto je nista.
Misic Misa, javite se na PM i cucemo se pa uvek ste dobrodosli da svratite kod nas. Izvolite.
Pozdrav