klasa 2009
Početnik
- Poruka
- 2
Ljudi interesuje me da li je neko imao problema sa rodbinom u Kanadi tj, bodovanja, tacnije, da li se prilikom bodovanja u Imigracionom gleda koliko je ta rodbinska veza bliska ili je jednostavno vazno da imas rodbinu u Kanadi pa bila ona bliza ili dalja, naravno sve je dokazano putem njihovog pasosa i resident kartice a i izvoda koji su prevedeni. Interesuju me vasa misljenja.
Pozdrav svima!
Mi smo prvi puta odbijeni zato sto nisu priznali garantno pismo zeninog brata od tetke.Cetvrti stepen srodstva navodno priznaju ako zele ali nisu obavezni tako da je to vrlo nesigurno.Meni nisu priznali bodove na srednju skolu jer nisam nikad radio u struci kao kovinotokar.pa su nam srezali 8 bodova.Sreca pa sam imao nekoliko ispita do diplomskog na fakultetu i zasukao rukave ,a zena ponovo izasla na IELTS dobila sedmice i osmice i evo letimo za mesec dana u Toronto.Sto se tice rodbine u Kanadi moji i zenini su izuzetno korektni ,ceka nas stan ,pun frizider i mene posao za prvu ruku., Nismo zeleli ni dana spavati kod njih.Sto manje trazite vise ce vam pomoci