maya_cy
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Citam vase cestitike i sva se jezim....Hvala vam svima na lepim zeljama!
Pasosi su stigli u Bec 23.11. a vizirani su 27.11.
Nisam nam se javili naredne 3 nedelje tako da smo ih mi zvali bas kao
sto nas je i nas drugar FREEZE savetovao.
Problem je u tome sto ovi iz Bg ambasade zovu na broj koji ste upisali u prvoj aplikaciji koju ste poslali. Mi smo tada ziveli kao podstanari i upisali smo tadasnji broj na koji su oni sada zvali i pored toga sto smo im zajedno s pososima poslali obavestenje da smo promenili broj telefona.
Ali nema veze, vazno je da je sve to gotovo.
E sad ja imam nekoliko pitanja za vas.
1. Da li je potrebno prevoditi medicinsku dokumentaciju i zdr. kartone koje cemo nositi sa sobom? Kao i decji karton vakcinacije? Ili da to tamo uradimo?
2. Da li su nasi mobilini telefoni pogodni za koriscenje njihove kanadske mreze? Ili moraju da se dekodiraju ili sl?
Imacu je vreovatno jos pitanjaca ali mi sad nista vise ne pada na pamet.
Aj caos.
Pasosi su stigli u Bec 23.11. a vizirani su 27.11.
Nisam nam se javili naredne 3 nedelje tako da smo ih mi zvali bas kao
sto nas je i nas drugar FREEZE savetovao.
Problem je u tome sto ovi iz Bg ambasade zovu na broj koji ste upisali u prvoj aplikaciji koju ste poslali. Mi smo tada ziveli kao podstanari i upisali smo tadasnji broj na koji su oni sada zvali i pored toga sto smo im zajedno s pososima poslali obavestenje da smo promenili broj telefona.
Ali nema veze, vazno je da je sve to gotovo.
E sad ja imam nekoliko pitanja za vas.
1. Da li je potrebno prevoditi medicinsku dokumentaciju i zdr. kartone koje cemo nositi sa sobom? Kao i decji karton vakcinacije? Ili da to tamo uradimo?
2. Da li su nasi mobilini telefoni pogodni za koriscenje njihove kanadske mreze? Ili moraju da se dekodiraju ili sl?
Imacu je vreovatno jos pitanjaca ali mi sad nista vise ne pada na pamet.
Aj caos.