Interesantna stvar je da je na ovom forumu postojala ranije jedna osoba koja je na Krstarici imala poslednju aktivnost negde kad se pojavio novi korisnik pod pseudonimom Arlington Road.Takodje je u zavrsetku recenice koristila
O deco(kopirano sa zavrsetka jednog od njenih postova.Isto tako ,tu se pojavljuje i neprestano isticanje cinjenice da je doticna osoba bila u Kanadi a da ostali nisu te stoga samo lupetaju.Recenica:
To je istina,a sta cete vi uraditi za vas i vasu porodicu to vi znate najbolje.Na moje pismo odmah se javili experti koji nikada nisu bili u Kanadi da se ismejavaju,a kriziraju na forumu godinama me jako podseca na nacin na koji me je neko vec jednom omalovazavao

Unapred se izvinjavam novopridoslom ucesniku ovog foruma,ali slicnost zaista postoji ne samo u navedenoj recenici vec i u kompoziciji samih postova kao i nacinu ophodjenja prema drugim ucesnicima foruma.
Ne znam o cemu se radi.Mozda su ova moja zapazanja bez veze , a mozda i nisu

Ako nisu,onda ... Ma nema veze

Samo sam glasno razmisljao
U svakom slucaju , nastavljamo nase lepo druzenje, jer kao sto rece Donivas ovo je divan forum a ujedno i jedini na kome sam ucestvovao.
Pozdrav svima i puna podrska u nastojanju da se iselite u Kanadu.