Pre svega da se zahvalim svima na cestitkama, ljudima koji jos uvek cekaju zelim da sto pre dodju do viza a onima koji su u Kanadi da ostvare svoje iseljenicke snove
as soon as possible, sto bi reko nas narod

.
@ koshavu
Nisam dobio tvoj PM drugarice. Odmah sam krenuo u pravljenje kombinacija kako da expresno dodjem do love za
Right of Permanent Residence Fee. Iskreno se nadam da cu najkasnije do petka biti s' lovom u Beogradu sto znaci da je ponedeljak 15-ti
deadline za slanje pasosa. Pasose nameravam da saljem DHL-om. Razlog je jednostavan, hocu da u minut znam kad su stigli na odrediste.
Iz nekog razloga taksa se mora uplatiti bas u Komercijanoj banci u Kneza Milosa. Kao sto mozes da vidis iz attachment-a ostali mogu da uplate u bilo kojoj filijali banke koja je navedena u spisku. No to sad nije bitno. Jedva cekam da odem u pomenutu filijalu da uplatim tu lovu

.
Da ne zaboravim, nije 31900 din.(550 CAD)x2 za tebe i supruga. To je Processing fee, to si platila kad si aplicirala. Plus naravno 150 CAD za svako dete. Sad se placa, ko sto gore rekoh
Right of Permanent Residence Fee sto iznosi 28 420 din. (490 CAD)x2 za tebe i supruga. Za decu se ne placa, sto si vec rekla u zadnjem post-u
Ljudi ako neko ima sta da doda ili da me ispravi molio bih da ucini isto jer ne bih da napravim neku gresku sad kad je sve skoro gotovo.