Dassal, Sale, jedno pitanje, da li i za vas koji ste Quebec selected vazi pravilo da imate godinu dana od odradjenog lekarskog za odlazak u Kanadu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dassal, Sale, jedno pitanje, da li i za vas koji ste Quebec selected vazi pravilo da imate godinu dana od odradjenog lekarskog za odlazak u Kanadu.

Samo da pozelim sretan put pa da sledece more bude Kuba ili Meksiko,Dominikana......
![]()

Sale,
hvala sa zakasnjenjem.
Juce smo se vratili iz Istre , lepo smo se iskupali i odmorili pa cemo biti zadovoljni ako se sledece godine odvezemo do nekog jezera u Alberti.
Sada nam predstoji cekanje potvrde o nekaznjavanju za koju im treba mesec dana u Beogradu.
Inace sve ostale papire smo skupili ali nam je glupo da ih sada prevodimo i overavamo kada nam nedostaje taj jedan.
Mozda sam trebala da probam sa onim....mito i korupcija.... ali ja ne znam kako se to radi
cao

Cao drustvo.
Moj AOR 12.6.2007., a poziv za dodatna dokumenta je stigao pre dve nedelje. U igri smo beba+muz+ ja.
Medjutim problem mi je IELTS. BC vise nema moj primerak (jer je proslo vise od dve godine od polaganja), a imigraciono je navelo da hoce da im BC posalje. BC moze da mi da potvrdu da sam polagala IELTS, i da je ja posaljem zajedno sa mojim primerkom testa u Bec.Pisala sam u Bec da li ce mi to prihvatiti, ali odgovora nema.
Ima li neko slicnih iskustava.
::

Da se pohvalim. Danas u 15.40 pre nego sto sam sa posla krenula kuci, rekoh sebi ajde da jos jednom proverim mail. Kad ono - slog!!!! Poziv za viziranje pasosa. Ne mogu da verujem i ne znam sta osecam. Prilicno glupo, al neshvatljivo da posle toliko vremena.....cilj na vidiku.
Grandic pali rostilj i ladi pivce.
Dassal tacno je da lekarski vazi 1 godinu i zato mislim da tebe nece daviti kao Saleta. Srecno i da se sto pre osetis ovako "glupo" i sludjeno!!!::
![]()

Da se pohvalim. Danas u 15.40 pre nego sto sam sa posla krenula kuci, rekoh sebi ajde da jos jednom proverim mail. Kad ono - slog!!!! Poziv za viziranje pasosa. Ne mogu da verujem i ne znam sta osecam. Prilicno glupo, al neshvatljivo da posle toliko vremena.....cilj na vidiku.
Grandic pali rostilj i ladi pivce.
Dassal tacno je da lekarski vazi 1 godinu i zato mislim da tebe nece daviti kao Saleta. Srecno i da se sto pre osetis ovako "glupo" i sludjeno!!!::
![]()

Malo li je za danas???!!!!!!!!!!!!!
Cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!
PS Jadan ovaj Google, koliko puta ga dnevno otvaram postu, cudi me da nije zabagovao ili izlizao 100x do sada!!

Pa narode izgleda da je za mene i moju porodicu dosao kraj cekanju, dobio sam mail da saljem pasose na viziranje.
Izgleda da cemo ja i koshava i nase porodice zapamtiti 8. Jun 2009.
Da mi je neko pricao da cu skakati do plafona, ne bih mu verovao ali verujte mi skakao sam do plafona........bukvalno
![]()

Freeze, konacno!!!! Inace, poslala sam ti i PM pre nego sto si ovu radosnu vest ubacio na forum. Vidim ti si u transu, a ja sam skroz sludjena. Posle ovoliko igranja zivcima, prosto ne verujem da se ovo desava. Kada ces slati pasose? Ja cekam da mi izrade pasose za supruga i cerku, pa tek onda mogu slati, a to ce biti za jedno dve nedelje.
itam se samo koliko ce im trebati da "overe" kraj nasim mukama. Nadam se manje od sto dana

oooo cestitke ljudi.... Sve najbolje.
A sada u zivot...