Викториа
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
LJUDI, GOTOVO JE!!!!!! Pre sat vremena nam stigao mail da saljemo pasose!!!!!! JUPIIII!!!
Ja jos uvek ne mogu da verujem! Ukupno smo cekali 5 i po nedelja!!!!!
![]()
![]()
![]()
Svaka cast, sestitam, puno srece u Kanadi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LJUDI, GOTOVO JE!!!!!! Pre sat vremena nam stigao mail da saljemo pasose!!!!!! JUPIIII!!!
Ja jos uvek ne mogu da verujem! Ukupno smo cekali 5 i po nedelja!!!!!
![]()
![]()
![]()

Mi smo danas uradili lekarski
Kao sto rece canadainmydreams - fini gospodin i fine gospodje/doktorke vas prime, pregledaju, ispitaju, upisu sve, vi se potpisete, platite i idete u Resavsku na snimanje pluca.
Sve zajedno je trajalo oko 3 sata.
Rezultate ne znamo - valjda to tako treba? Ili mozemo da pitamo?
A poslace u London cim im stignu snimci pluca - sto znaci ili sutra ili sledece nedelje. Dva puta nedeljno se preuzimaju ti snimci (tako kaze dr iz Resavske).
Kako god bilo, mi odosmo malo iz Bg-a da odmorimo
Kad se vratimo ce taman sva dokumenta biti prevedena, pa i to saljemo za Bec![]()
Svasta se desava sa tim procedurama. Mene su na pr zvali krajem januara kad im je stigla dopuna za dete da me pitaju gde su glavni dokumenti a oni su bili poslati u decembru - bas sam se bio sokirao. Na moj odgovor su rekli nesto tipa "ok onda nacicemo ako je tako...". Umesto da dobijem AOR u decembru dobio sam ga u martu. Treba ih ganjati svakako jer druge nema...
Kad kazes da si zvala bech i da su ti odgorovirli ako mozes da mi kazes broj telefona i lokal ili sta vec da se i ja cujem sa njima u vezi moje procedure posto se prilicno oduzilo.
Hvala i nadam se da ces razmrsiti gde je zapelo.

he vidim da se kolo okreće 
Svasta se desava sa tim procedurama. Mene su na pr zvali krajem januara kad im je stigla dopuna za dete da me pitaju gde su glavni dokumenti a oni su bili poslati u decembru - bas sam se bio sokirao. Na moj odgovor su rekli nesto tipa "ok onda nacicemo ako je tako...". Umesto da dobijem AOR u decembru dobio sam ga u martu. Treba ih ganjati svakako jer druge nema...
Kad kazes da si zvala bech i da su ti odgorovirli ako mozes da mi kazes broj telefona i lokal ili sta vec da se i ja cujem sa njima u vezi moje procedure posto se prilicno oduzilo.
Hvala i nadam se da ces razmrsiti gde je zapelo.
ipak, mada sam jako jako jako ljuta.

Ljudi, hvala svima na cestitkama jos jednom! Bili malo na odmoru pa nikako da se ukljucim u forum. A sad pocinje ludilo spremanja, pakovanja, kupovine karata itd...Od nedelje cemo neki dan polako u Bec po vize! Konacno. A onda pocinje prava borba!
@vmh: Bravo ljudi, nek' vam je sa srecom!
@medusa: Ne mogu da verujem kakvi dripci, dokle ide ta neozbiljnost...
@Vracar, ManoyloBG: Treba mi hitno informacija o uplati RPRF, imam upustvo ono iz mejla za komercijalnu banku i ostale banke..kako ste vi to odradili?
@Manoylo: Koji hotel u Becu preporucujes i kad cemo na to pivo?
Ako jos neko zna odgovore na ova pitanja, hvala unapred! Pozdrav svima i samo hrabro i strpljivo!![]()

@Vracar, ManoyloBG: Treba mi hitno informacija o uplati RPRF, imam upustvo ono iz mejla za komercijalnu banku i ostale banke..kako ste vi to odradili?

Kada se vec prica o azurnosti i kako mnogi cekaju i cekaju,pa im ne posalju lekarske,pa im stignu a ovi ne odgovaraju....uhhh,sta se to desava?
Ja sam pre 3 meseca poslao aplikaciju za mene i porodicu u Bec,varijanta Quebec.Vec tri meseca nista,niti skidaju novac sa kartice,niti mail....Obicno vec posle mesec dana skinu novac i krenu da rade nesto,zakazjuju intervju itd.Ovako,vec tri meseca......nije mi neka bas frka,znam da ljudi dosta cekaju i nailaze na svakakve probleme,samo ne znam da li je i ovo njihova azurnost i da li da i dalje cekam ili da saljem mail i kazem "Skidajte mi pare vec jednom"
Isti slucaj je bio i kod nas, niti da su primili, niti da su otvorili dosije, niti da skinu pare, nita.
Zato presavismo mi lap top i napisasmo njima "pa ljudi stvarno nije u redu".
Naravno, ohladili su nas odgovorom ta i ta web adresa.
Ali kroz par nedelja stiglo je njihovo pisamce, vele gresni smo kod poslodavaca pa da skinemo greh i posaljemo papire.
Prvo zbunjeni a kasnije radosni shvatismo da cim traze papire oni nas HOCEDU.
Danas je stiglo pisamce gde potvrdjuju otvaranje dosijea i naplacen iznos (547 $).
Znaci nije isti redosled kao kod "nase zvezde vodilje po imenu Manoylo"
ali se krecemo u pravom smeru.
Iskreno se nadam da ce se i vama desiti potpuno identicna stvar.
Posaljite mail, to vam htedoh reci.
Sportski pozdrav svim drugarima s'foruma. 
vmh, čestitamo vam i želimo vam puno sreće u Kanadi!!!
Drage kolege, i mi smo uskočili u voz pozitivnih dešavanja na forumu, danas smo dobili PER!![]()
Ne mogu ni da pretpostavim kako ste tek uzbuđeni vi sa vizama u pasošima!![]()

Drage kolege, i mi smo uskočili u voz pozitivnih dešavanja na forumu, danas smo dobili PER!![]()

Drugari dragi, gotovo je, juce su nas pozvali da dodjemo do Kanadske ambasade da preuzmemo pasose s avizama, Nina ih je danas preuzel ai to je to!!
Oprostite na neazurnosti ovih nedelja poslednjih, imali smo smrtni slucaj u porodici i bili smo u autu, i dalje smo....
Eto, dakle, definitivno, odosmo 16. oktobraSretno svima!