Vrachar
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
Pojavilo se pitanje u novom setu formulara na tu temu, tj treba navesti imovinu i dugovanja i onda izvuci razliku kao settlement funds. Tako da smo mi za svaki slucaj prilozili i papir o auto kreditu a na racun uplatili taman toliko vise. Verovatno i nece proveravati ali ko zna....
Mada ne znam sta bi radili da smo imali neki ozbiljniji kredit![]()
OK, onda se izvinjavam na pogrešnom odgovoru pošto nisam u toku sa novim formularima. Rešenje je onda upravo ovo što si ti uradila.
Inače, ne verujem da postoji način da Kanađani provere bilo koji iznos koji navedete jer su podaci u bankama stroga tajna i banke nemaju pravo da ih iznose bilo kome bez vaše izričite (pisane) saglasnosti.

. moj brat je kao sto rekoh pre cetiri godine otisao sa zenom i troje dece u winnipeg,zena mu je bila aplikant jer je njena tetka tamo,i u to vreme nije se ni ielts polagao vec je sama trebala da zaokruzi jedan od ponudjenih odgovora na pitanje koliko se dobro sluzi engleskim jezikom,a tamo su kada su dosli nakon nekog vremena polagali test iz engleskog.takodje oni su morali da prikazu da imaju sredstva na racunu,ali su pozajmili pare,uzeli potvrdu i to je to,a meni sada traze da u zadnjih sest meseci imam na racunu settlement funds!cula sam na par mesta da se i to moze zavrsiti u nekim bankama i nadam se da je to tacno,u suprotnom stvarno nece biti lako prikupiti toliki novac koji pri tom treba da bude na mom racunu sest meseci!!!