Kako do Kanadske iseljeničke vize?

pridruzujem se buducim alkosima i nestrpljivcima... mi smo isti takvi... kao da smo blesavi, pa dok pasose ne dobijemo sa vizama ne vjerujemo nista... a, znam da je to to..... hajde vise becu javljaj se i salji te zahtjeve za pasose.....:worth::worth::worth::worth: mi vise cekati ne mozemooooooo:dash::dash::dash::dash: hocemo i mi da kazemo :bye::bye::bye::bye::bye::bye: papapapappa

@new begining - nemam pojma druze.

@ ostali - razmisljam se da posaljem novi mejl, da trazim update mog fajla. poludeo sam vise..... isteklo je i onih 60 dana roka da dostavim poslednji dokument koji su trazili.

Uvek se ponadam kada vidim da si se ti javio, kad ono,...sipak!!! Kako se poigravaju sa nasim zivcima, ne znam stvarno sto to toliko traje, brate mili ili moze ili ne moze!! Prevrsili su sve mere!!! I nama sad 8. istice tih 60 dana od roka da posaljemo poslednji dokument.
Probaj da saljes mail ali ko zna da li ce se javiti!!! Srecno!!!

@new begining - nemam pojma druze.

@ ostali - razmisljam se da posaljem novi mejl, da trazim update mog fajla. poludeo sam vise..... isteklo je i onih 60 dana roka da dostavim poslednji dokument koji su trazili.

@manoylo_bg - sa mejlom su jos sporiji, ja sam poslala mejl sa pitanjem za self-employed prjie dvadeset dana, iz razloga sto na zvanicnom sajtu nema tacnog vremena niti otprilike. za bec je na tabeli gdje je vremenska tabela znak "-" i ispod tabele objasnjenje da ta crta znaci da je obradjeno manje od 10 aplikacija za godinu dana. onda odem na kanadsku ambasadu u poljskoj gdje isto na glavnom sajtu stoji -, a na njihovom sajtu (poljskom) pise 12 mjeseci. a onda opet na cohenovom forumu citam svi ljudi tamo izbacuju podatak da se ceka po 50 i vise mjeseci.
moja sestra (ona inace zivi u vankuveru) nazove u bec da pita za isto i oni joj kazu da nece da telefonski daju takve informacije i da posalje mejl, sto je odmah i uradila, ali ni ona jos nije dobila odgovor.
hm, strpljenje je bash veeeeliiiika vrlina.

Hello svima!

Nemam vremena za neko duze pisanije, ali ukratko - odusevljena sam! Fakticki smo stigli juce, negde iza ponoci, ponedeljak je bio neradni dan ovde, pa smo se fino druzili sa rodjacima i njihovim prijateljima. Danas smo vec odradili SIN i otvorili racun u banci, i cima dobijemo potvrdu iz banke na kucnu adresu, predacemo za Health card i to je to. Mi smo imali bas srece jer smo tako kasno stigli (kasnili smo 4 sata) i na imigraciji nije bilo nikog, tako da smo sve obavili, bukvalno za 5 minuta uz ono "Welcome to Canada" :) PR card stize u roku od 6 nedelja na kucnu adresu (koju prijavite). Ceka nas jos voznja, to cemo da odradimo sledece nedelje - nema razloga da se odigovlaci...

Mi smo u Guelphu-u, ovo je predivno mesto, moji rodjaci imaju divnu kucu i kod njih smo trenutno, i ne znam kako cu iz ovakvog kraja ikada preci u neki stan. :)

Vreme je divno, za sada, svi su nasmejani, javljaju nam se na ulici i bas me je sve nekako smirilo nakon onog oprastanja od porodice i prijatelja, koje sam jedva prezivela.

Ne kukajte, izdrzite koliko god treba, jer imate stvarno vise nego dobar razlog za to.

Veliki pozdrav za sve! :)

Hello svima!

Nemam vremena za neko duze pisanije, ali ukratko - odusevljena sam! Fakticki smo stigli juce, negde iza ponoci, ponedeljak je bio neradni dan ovde, pa smo se fino druzili sa rodjacima i njihovim prijateljima. Danas smo vec odradili SIN i otvorili racun u banci, i cima dobijemo potvrdu iz banke na kucnu adresu, predacemo za Health card i to je to. Mi smo imali bas srece jer smo tako kasno stigli (kasnili smo 4 sata) i na imigraciji nije bilo nikog, tako da smo sve obavili, bukvalno za 5 minuta uz ono "Welcome to Canada" :) PR card stize u roku od 6 nedelja na kucnu adresu (koju prijavite). Ceka nas jos voznja, to cemo da odradimo sledece nedelje - nema razloga da se odigovlaci...

Mi smo u Guelphu-u, ovo je predivno mesto, moji rodjaci imaju divnu kucu i kod njih smo trenutno, i ne znam kako cu iz ovakvog kraja ikada preci u neki stan. :)

Vreme je divno, za sada, svi su nasmejani, javljaju nam se na ulici i bas me je sve nekako smirilo nakon onog oprastanja od porodice i prijatelja, koje sam jedva prezivela.

Ne kukajte, izdrzite koliko god treba, jer imate stvarno vise nego dobar razlog za to.

Sjajne vesti, uzivajte i obavestavajte nas o daljim koracima i napretku, da znamo sta nas ceka! Svaka cast!! :)))

Hello svima!

Divno, sjajne vesti od vas. :super: Uzivajte u pocetku novog zivota. Nadamo se da cemo i mi uskoro imati lepe vesti.

Pozdrav i srecno!

:bye:

@canadainmydreams: Svaka cast, sve najbolje, samo hrabro!

@Manoylo: Polako, bice valjda ovih dana..:ok:

Sto se tice tog lekarskog iz Londona, mi smo pomalo nervozni ali ne previse. Od kada su to uveli bili smo spremni da to moze potrajati od 2 do 6 meseci, jer smo to i procitali u slucaju Pakistanaca i Indijaca na canadavisa forumu pa se i ne nerviramo toliko. Osim toga, posto smo do sada vec dva puta cekali na odgovor po 4 meseca to nam nekako dodje normalno :dash::dash:...Sve sto stigne do pocetka septembra nam je za sad ok. :bye:

Zdravo drugari...

natrcasmo na ovaj forum pre par nedelja pa se evo i mi pridruzujemo grupi nestrpljivih....
Mi smo 02/06 odradili medical i sad se kao trudimo da cooliramo - u fazonu "ma bice, kad je dovde doslo..." al nesto nam i ne ide bas sjajno (od silnog cooliranja pogrickasmo nokte na skroz :) )

Eto, da znate da nas ima jos na istom gate-u, i nadamo se skorom ukrcavanju na neki prekookeanski let :) ....

Back