Hello svima!
Nemam vremena za neko duze pisanije, ali ukratko - odusevljena sam! Fakticki smo stigli juce, negde iza ponoci, ponedeljak je bio neradni dan ovde, pa smo se fino druzili sa rodjacima i njihovim prijateljima. Danas smo vec odradili SIN i otvorili racun u banci, i cima dobijemo potvrdu iz banke na kucnu adresu, predacemo za Health card i to je to. Mi smo imali bas srece jer smo tako kasno stigli (kasnili smo 4 sata) i na imigraciji nije bilo nikog, tako da smo sve obavili, bukvalno za 5 minuta uz ono "Welcome to Canada"

PR card stize u roku od 6 nedelja na kucnu adresu (koju prijavite). Ceka nas jos voznja, to cemo da odradimo sledece nedelje - nema razloga da se odigovlaci...
Mi smo u Guelphu-u, ovo je predivno mesto, moji rodjaci imaju divnu kucu i kod njih smo trenutno, i ne znam kako cu iz ovakvog kraja ikada preci u neki stan.
Vreme je divno, za sada, svi su nasmejani, javljaju nam se na ulici i bas me je sve nekako smirilo nakon onog oprastanja od porodice i prijatelja, koje sam jedva prezivela.
Ne kukajte, izdrzite koliko god treba, jer imate stvarno vise nego dobar razlog za to.
Veliki pozdrav za sve!