Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Cao svima! Je l' moze neko da mi kaze kako se zove neki kurs francuskog na internetu koji ste spominjali i za koji ste rekli da je dobar? Neki Michael ako se dobro secam. Treba mi za mamu, dolazi da nas poseti, pa hoce malo da uci. Hvala!

Caos jana_9! :)

Kako ste? Sta radite?

Kurs je Michel Thomas, imam ga u .rar fajlu, mogu da ga okacim na moj server pa da ga preuzmete.

Pozz,
-m

Hvala, Manoylo i Faucon! Manoylo, okaci ako imas vremena, samo mi posalji link za server. Mi smo dobro, hvala, a pratimo malo i sta se dogadja sa nasim kolegama forumasima :) Drago mi je zbog svih onih kojima se proces pozitivno odvijao i priblizio samom kraju, a ostalima, koji su imali manje srece, zelim da budu istrajni i da ne odustaju ako je to ono sto zele. Resenje uvek postoji, ako ne Kanada, bice neka druga zemlja. Pozdrav svima i srecno!

dragi moji,
moram tako da vas zovem jer pposlednjih nekoliko dana sam provela citajuci svaki post i vecina vas mi se cini poznatima :)
da ne gnjavim puno... imam dva prva i osnovna pitanja:
1. da li se ista vredi ukoliko ima polozen neki od nivoa engleskog na cambridge univerzitetu (FCE, CAE, CPE)?
2. ako ispunjavamo sve ostale uslove, a koliko sam se ja nacitala ovih dana svega, a ispunjavamo, i nalazimo se na cuvenoj listi potrebnih zanimanja, ima li smisla uciti francuski jezik da bi se dobilo nekoliko bodova?
Stvar je u tome sto i muz i ja imamo zanimanja na listi, on ima preko 2 god radnog iskustva u struci, ja imam polozeno sve iz engleskog sto se moglo. On bi bio nosilac aplikacije, ali mora da radi na jeziku, pa me zanima ima li smisla da trosi vreme na ucenje nekog osnovnog francuskog ili da ipak ide na varijantu da engleski odradi perfektno?

Back