Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Pozdrav svima! Nismo bili tu neko vreme, vidimo da se svašta izdešavalo.
Canadainmydreams, divne vesti! Sigurno ste jako uzbuđeni! Srećan vam put i sve najbolje u novom životu!:ok: Da se što pre tamo snađete. Verovatno si pisala, ne sećam se, gde idete? Puno sreće, u svakom slučaju!
Vračar, čestitamo, svaka čast! :klap::klap::klap: Fotke su ti odlične!!!!
Čestitamo i vama Amarylis, vi ste sada za korak bliži cilju!!!
Pozdrav i svim ostalim kolegama !!!:bye:

^^
Sta znam, citao sam na Koenovom forumu (neka tema, ne mogu da se setim koja bese) da to znaci da nesto cackaju oko fajla. Nekima su stizali pozivi za medical ili passport request nakon nestanka svih podataka sa sajta... Nemam pojma, nisam pametan... Samo se nadam da novonastale politicke situacije na jugu nase zemlje kao i u Norveskoj nece uticati na nase imigracione planove. Ja sam od 17. juna prosle godine u procesu, plasim se da ce se razvuci na jos par meseci zbog ovoga sto se trenutno desava kod nas.

Daleko bilo!!! Samo bi nam jos to falilo, i ovako smo dovoljno usporeni!!!!! @manoylo ako ti je za utehu, mi cekamo od marta 2010; u Kanadi smo cekali 8 meseci na nominaciju, a iz Beca evo od kraja decembra, ukupno 17meseci za sada. Nama je tek dve nedelje proslo otkad je lekarsku stigao u London. Tako da,......:ceka: :udriglavu:

Poslednja izmena:
'French with Michel Thomas' linkove mozete skinuti sa mog servera - ovde:
http://www.internet.co.rs/francuski/cd1.rar
Da bi skinuli sve, menjajte deo 'cd1.rar' u 'cd2.rar' i sve tako do 'cd8.rar'.

Sada je 13h23, verujem da ce do 14h da ce svi linkovi da budu online, malo mi je losiji upload. :)

Ajd' pa srecno ucenje svima ;)

Manoylo, hvala mnogo, skinuli smo svih osam. Pozdrav!

Da li je neko overavao kopije u ambasadi u poslednje vreme? Odnosno jel zna neko da li to jos uvek funkcionise? :)

Kada smo mi overavali dokumenta zvali smo ambasadu Kanade, i dobili smo negativan odgovor sto se tice overavanja dokumenata, sad da li je to pravilo ili je to samo nama receno ne znam i ne mogu da tvrdim, ali mislim da ces morati overavati u sudu :) ali i to nije lose ni skupo, samo se malo ceka, kao i sve sto se ovde ceka, pa i rodjeni smo u "koloni po jedan"
;)

Izgleda imam viska vremena, a vrlo sam nestrpljiva (zar nismo svi), pa stalno nesto cunjam i trazim! Jako me interesuje od cega zavisi brzina izdavanja vize? Koliko vidim na onom stranom forumu, neko dobije za mesec dana (cini mi se neki mustafa) od lekarskog, neko ceka mesecima na poziv, ima neko ko je dobio za 2 meseca,...Kako oni to pregledaju? Prvo sam mislila da mi odavde imamo problem (mislim na ovaj deo evrope), ali onda vidim da ih ima i iz Svedske i Nemacke koji isto poprilicno cekaju na vizu!!! Stvarno sam mislila da postoji neki red, i da po njemu izdaju vize, ali sto vise citam vidim da to bas nije tako???!!!http://www.canadavisa.com/canada-im...acking-here-t71189.0.html;msg908114#msg908114

Back