Aleks1974
Obećava
- Poruka
- 96
Jel postoje neke radne vize privremen za konobara recimo ..kao H2b sto je u Americi tome slicno..zna li neko..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha, ha, ha...
Kad sam ucila za ispit vazno je bilo znati da postoje stadijumi kroz koje pacijent prolazi kad cuje da mu je dijagnoza losa. Prvi je valjda neverica i sok, drugi je pitanja poput kako je to moguce, da nisam nesto pogresio, kako se to desilo, proverite ponovo... Sledeci je bes, pa depresija, pa onda polako prihvatanje situacije i resenost da se sve to prevazidje...
E, ja sam sad u poslednjem stadijumu, a verujte da sam prosla kroz svaki u poslednja 3 meseca!
Zato sada!
Kanadjanima se fiskalna godina zavrsila 1.marta pa je zbog toga zastoj u radu sa vizama,zavrsavaju papirologiju oko vec odobrenih viza a trebalo bi da krenu u resavanje ostalih za 5 do 10 dana (informacija iz Beca,sto bi rekli u Zemunu "prva ruka")....![]()
Postar uvek zvoni dva puta![]()
![]()
Drugari dobio sam pozitivan odgovor za permanent residence jos samo pasos da se posalje za Bec i rezervise karta do Regine,Sask![]()
![]()
![]()
Drugari dobio sam pozitivan odgovor za permanent residence jos samo pasos da se posalje za Bec i rezervise karta do Regine,Sask![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na zahtev ambasade u Beču odradio sam lekarski pregled u septembru 2010. i od tada nemam nikakav odgovor iz Beča. Jel ima neko ideju šta se dešava?
E, pa cestitamo i mi, buduci prerijsko-provincijski susjede![]()
Molim vas ko zna da pritrci sa odgovorom.Ovako stoje stvari, potrebna nam je mala pomoc od onih koji planiraju da idu sa opcijom Quebec ili su vec otisli (svaka cast).
Citajuci blog zakljucak se svodi da od neophodne "papirologije" potrebne prilikom aplikacije treba samo uzeti sledece formulare sa sajta: http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/biq/new-york/dcs-workers/list-documents.html
Moje pitanje upuceno Vama je da li je od formulara potrebno jos nesto pridodati ???
Pozdrav i svako dobro.
Hvala Pedjici1 na savetu. Slao sam im dopis i elektronski i poštom ali mi nisu odgovorili. Vodim se njihovim uputstvima sa sajta ambasade da ako ne odgovore, znači da je sve u redu. Lekarski je stigao u Beč dve nedelje nakon obavljenog pregleda, pratio sam DHL pošiljku on-line.
E ljudi , el zna neko koliko kosta medical?