Opet ja!
Predao sam papire 17. juna, dok sam trenirao fudbal uvek sam nosio broj 17 na dresu gde god da sam igrao, sa 17 godina sam prvi put bio intiman sa devojcicom a juce mi je postar doneo pismo iz ambasade (juce je bio 17.02.).

Zakazali su mi razgovor za 31.03. u 9h00 i Becu!!!!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIII!
Ovom prilikom bih zeleo da se zahvalim postaru i da mu porucim da od danas necu vise da pustam kera na njega!
Imam par pitanja za iskusnije:
1. u uputstvu koje su mi poslali, kazu da ukoliko nisam siguran u svoje znanje francuskog jezika povedem prevodioca (?!), engleski se nigde ne spominje kao opcija. Jel je ovo po vama normalna procedura?
2. traze mi da ponesem ponovo vecinu dokumenata koje sam im slao (diploma fakulteta, izvod polozenih ispita, diploma srednje skole i svedocanstva - naznacili su da obavezno ponesem papir gde se vide ocene koje sam imao, krstenicu, potvrdu o stanovanju u Beogradu, radnu knjizicu), traze originale da ponesem i da im (ponovo) dam sve to iskopirano i prevedeno na francuski jezik! Jel je i ovo normalno?
3. Da li neko ima predstavu kako se odvija razgovor? Ja sam jaaaako veliki tremaros (ipak na razgovoru resavas svoju sudbinu).
Uh... Tresao sam se od srece i straha kada sam video pismo.....
Pozdrav za sve dobre ljude,
-m