kako da prestanem da mislim na njega

al meni uzrok nikako da nestane. ili uzorak:sad2:

Zato što još misliš srcem; kada budeš uključila mozak, biće drugačije. Metafizika je to lepo objasnila; sve dok se ne prekinu astralne veze s onima koje smo voleli, nijedno od vas dvoje nema mira i spokoj ma s kim bili i gde, vi ste još uvek u duši skupa. E, to je. Kada toga nestane, kada to prestane, samim tim, vi se rastajete zauvek. A, sve dokle god je to prisutno u srcu, duši i umu, vi ćete se uvek sretati. :) I jedno drugome vraćati; život će vas vratiti. Zato kažu, pazi šta želiš, možda ti se i ostvari. Misao je svesna radnja. Vreme će učiniti svoje. Ili...neće. :mrgreen: A, ako nešto ne ide da zaboraviš, hm..možda i ne trebaš, jesi razmišljala nekada o tome, a? :think:

Šalu na stranu, vreme je najbolji saveznik. Uvek bilo. I ono će ti pokazati sve šta trebaš da znaš. A, u međuvremenu je uvek, pa ono..borba s samom sobom, pa dokle izdržiš. :)

Poslednja izmena:
e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega? :)
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..:manikir:

Kaze Andric:
Kad jedno odredjeno stanje pocne da vas muci, da postaje
neizdrzljivo, nemojte stajati u mestu, jer bolje nece biti, jos
manje pomisljajte na bezanje natrag, jer se od toga pobeci ne
moze. Da biste se spasli, idite napred, terajte do vrhunca, do
apsurda. Idite do kraja dok ne dotaknete dno, dok vam se ne
ogadi. U tome je lek. Preterati, znaci isplivati na povrsinu,
osloboditi se.
To vazi za sve: za rad, za nerad, za porocne navike kojih
se stidite a kojima robujete, za zivot cula, za muku duha.

e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega? :)
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..:manikir:

nikako...misim znaš kako sam ja prestajao da mislim na nju...intenzivno sam mislio na nju, stalno, 24/7...dok jedem, dok vozim, dok radim, dok spav...aj dobro, nisam dok spavam...dok izbacujem đubre...znači uvek, uvek...
i onda jednog momenta dođe do spontanog prezasićenja i onda prestane...
inače ovako ako smišljaš kako da prestaneš da razmišljaš, 100% nema prestaneš da razmišljaš...

nikako...misim znaš kako sam ja prestajao da mislim na nju...intenzivno sam mislio na nju, stalno, 24/7...dok jedem, dok vozim, dok radim, dok spav...aj dobro, nisam dok spavam...dok izbacujem đubre...znači uvek, uvek...
i onda jednog momenta dođe do spontanog prezasićenja i onda prestane...
inače ovako ako smišljaš kako da prestaneš da razmišljaš, 100% nema prestaneš da razmišljaš...

e tako i ja, dok vozim, dok radim, dok sredjujem stan, dok sam sa prijateljima, dok gledam film, ....zasu bre:(
dobro, znaci ima nade za mene, prestace samo..pa i trebalo bi tako

Kaze Andric:
osloboditi se.

ovo je odlična misao. često se vratim na to i pročitam kad imam neke slične muke i dileme u životu,
doći do sopstvene granice iza koje je i propast i spas u isto vreme.
i kako je to prokleto tačno!

Kaze Andric:
osloboditi se.

ovo je odlična misao. često se vratim na to i pročitam kad imam neke slične muke i dileme u životu,
doći do sopstvene granice iza koje je i propast i spas u isto vreme.
i kako je to prokleto tačno!

ovo kao neka preporuka za narkomaniju.

e tako i ja, dok vozim, dok radim, dok sredjujem stan, dok sam sa prijateljima, dok gledam film, ....zasu bre:(
dobro, znaci ima nade za mene, prestace samo..pa i trebalo bi tako
АААААААААААААААААААААА па неће престати. Знаш зашто?

Он ти је Guilty pleasure, сконцентрисани објект свих твојих жеља и нада. Јеси на оној теми о ''Интерпланетарној љубави'' рекла шта те одбија? Јеси.
Такве ставове имају и фашисти. Јеси рекла да волиш јаку личност? Јеси. Било који човек који гаји извесне идеолошке ставове, који је искрен у својој оријентацији,
који је предан остварењу својих идеала, је јак. Зато што је спреман да се жртвује. Зато што је одредио себи путању. Зато што јуриша ка том циљу.

Зашто ниси нашла неког пајсера који ће да проповеда (шта ја знам) - комунистичке, пропедерско-феминистичке, или пацифистичке идеале? Зашто ниси нашла неког ЛДП-овца?
Значи да имаш одређене склоности које су у мањој или већој мери компатибилне са ставовима тог твог. Још има и пријатан екстеријер.

Ако би он те којим случајем ''маркирао'', и дао ти сигнале да будеш с њим, не да би се залепила за њега ко таксена марка, него би била његова пресликана верзија по питању ставова,
животног приступа, била би женска верзија њега, итд... Први корак је прикривена фасцинација и тиха опсесија, финални ... :think: :mrgreen:

Back