- Poruka
- 135
pa da...najbolje da napusti posao npr. pa da joj egzistencija bude ugrozena. kakva crna ljubav tad i u tom trenutku. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega?
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..![]()
Jel po vama normalno zaljubiti se u nekog a da nije bilo ni poljupca, samo nekoliko razgovora?
moguce je a da ta osoba i ne postoji.... mislim ono stvoris savrsenu sliku u glavi necega sto zelis a to nema
al to nije dobro, izgubis puno vremnena trazeci to nesto![]()
sta sam bre priznala? el ovo naucni forum el sud neki?
ma nisam digla nos, prekinula sam nesto sto sam morala da prekinem. vrlo jednostavno
e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega?
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..![]()
Da,to je ona najcrnja moguća varijanta![]()
nisam zaljubljenakazu da zaljubljenost traje nekih 6 meseci...dovoljno.
a da nisi malcice se zaljubiska pa mislis to, ono boldovano?
- - - - - - - - - -
to je to. mozda se i njemu razlika u godinama cini velikom.
pa ti cini mi se nadje svoju savrsenu
neki provedu citav zivot pa nema da nadju.... to je jos gore, tako da nemoj se bunis, makar imas malo nade
![]()
pa ti cini mi se nadje svoju savrsenu
neki provedu citav zivot pa nema da nadju.... to je jos gore, tako da nemoj se bunis, makar imas malo nade
![]()
a je l on ima nekiu naviku tipa drogira se, pa ne mozete da ste zajedno, ako bi on hteo
Рекох признала зато што људи овде често лажу па се упетљавају, ок можда сам могао да напишем рекла си и сама, или тако нешто, небитна ствар, од целог поста за најглупљу ствар си се ухватила, шта скачеш одма који ку*ац, дао сам ти добронамеран савет, је*и се што се мене тиче.
То што је фашиста не значи да га треба одбацити... Мсм поента је у његовим ставовима, а не у томе како се декларише.
Nek bude čovjek za prvu ruku,ne mora biti savršena ta neka koja bi mi se dopalaa upravo to što imaš nadu nekad bude baš bolno...kad bi se moglo ništa očekivati
Дај ми један његов став који те је запрепастио?
pa bolje ocekivati nista nego nikako ne ocekivati![]()
pa u stavovima. aktivni totalni fasista
Meni to jednako zvuči
- - - - - - - - - -
Jel obrijan i sluša pank?i nosi fajerku
da sve cigane i ostale "strance" treba u gasne komore.
Ок, то јесте мало претерано, иако се слажем са неким тј појединим ставовима нацизма, гасне коморе су за не пожелети никоме... Али у сваком случају слажем се са тим да свако треба да живи на свом, а не да дође неки шиптар и да се он ту нешто као пита, буни, ако им не ваља нек се сиктеришу одакле су и досмрдели овде, да се таква политика водила не би сад бринули за Космет, Рашку, Војводину итд итд... Ал то није тема..
А теби је проблем то што си га ти због таквих ствари оставила а сад се бориш са тим што знаш да он није лош лик јер ето према теби није лош, тј мрзи одређену групацију (што је и нормално јер сва осећања у човеку су нормална) али не мрзи све, и теби је био добар, али ти због неког свог трипа као "не могу да будем са неким ко мрзи некога" остављаш лика са којим ти је било лепо... Па не можеш да се је*еш да не уђе, нису још смислили фору
pa bolje ocekivati nista nego nikako ne ocekivati![]()
eto bas neke stavove kao ti u pocetku posta....
ja takve ljude prezirem iplasim ih se. nek je on dobar prema meni koliko hoce, takvi ljudi nisu ljudi
eto bas neke stavove kao ti u pocetku posta....
ja takve ljude prezirem iplasim ih se. nek je on dobar prema meni koliko hoce, takvi ljudi nisu ljudi
Da se uozbiljim,ali stvarno pojma nemam,umoran sam ovih dana od silnog razmišljanja na tu temu tako da bi najradije iskočio iz ove kože bar na nekoliko dana
- - - - - - - - - -
Ali ipak trčiš za njim![]()
Mislim boriš se sa sobom i trčiš u mislima za njmDa se uozbiljim,ali stvarno pojma nemam,umoran sam ovih dana od silnog razmišljanja na tu temu tako da bi najradije iskočio iz ove kože bar na nekoliko dana
- - - - - - - - - -
Ali ipak trčiš za njim![]()