kako da prestanem da mislim na njega

sta sam bre priznala? el ovo naucni forum el sud neki?:think:

ma nisam digla nos, prekinula sam nesto sto sam morala da prekinem. vrlo jednostavno

Рекох признала зато што људи овде често лажу па се упетљавају, ок можда сам могао да напишем рекла си и сама, или тако нешто, небитна ствар, од целог поста за најглупљу ствар си се ухватила, шта скачеш одма који ку*ац, дао сам ти добронамеран савет, је*и се што се мене тиче.

e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega? :)
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..:manikir:

Na osnovu pocetnog posta nista ne znamo ni ko je on, ni sta ti znaci u zivotu, pa to mnogo od cega zavisi, posle cu dalje da iscitam.
Ili ga uzmi ili istrpi, tesko da ima trece, mada bi i neka nova osoba mogla malo da skrene misli, al nekad ni to ne pomaze...

a je l on ima nekiu naviku tipa drogira se, pa ne mozete da ste zajedno, ako bi on hteo

ne drogira se. samo je fasista

- - - - - - - - - -

Рекох признала зато што људи овде често лажу па се упетљавају, ок можда сам могао да напишем рекла си и сама, или тако нешто, небитна ствар, од целог поста за најглупљу ствар си се ухватила, шта скачеш одма који ку*ац, дао сам ти добронамеран савет, је*и се што се мене тиче.

ko ti drma kavez:rotf:

da sve cigane i ostale "strance" treba u gasne komore.

Ок, то јесте мало претерано, иако се слажем са неким тј појединим ставовима нацизма, гасне коморе су за не пожелети никоме... Али у сваком случају слажем се са тим да свако треба да живи на свом, а не да дође неки шиптар и да се он ту нешто као пита, буни, ако им не ваља нек се сиктеришу одакле су и досмрдели овде, да се таква политика водила не би сад бринули за Космет, Рашку, Војводину итд итд... Ал то није тема..

А теби је проблем то што си га ти због таквих ствари оставила а сад се бориш са тим што знаш да он није лош лик јер ето према теби није лош, тј мрзи одређену групацију (што је и нормално јер сва осећања у човеку су нормална) али не мрзи све, и теби је био добар, али ти због неког свог трипа као "не могу да будем са неким ко мрзи некога" остављаш лика са којим ти је било лепо... Па не можеш да се је*еш да не уђе, нису још смислили фору

Ок, то јесте мало претерано, иако се слажем са неким тј појединим ставовима нацизма, гасне коморе су за не пожелети никоме... Али у сваком случају слажем се са тим да свако треба да живи на свом, а не да дође неки шиптар и да се он ту нешто као пита, буни, ако им не ваља нек се сиктеришу одакле су и досмрдели овде, да се таква политика водила не би сад бринули за Космет, Рашку, Војводину итд итд... Ал то није тема..

А теби је проблем то што си га ти због таквих ствари оставила а сад се бориш са тим што знаш да он није лош лик јер ето према теби није лош, тј мрзи одређену групацију (што је и нормално јер сва осећања у човеку су нормална) али не мрзи све, и теби је био добар, али ти због неког свог трипа као "не могу да будем са неким ко мрзи некога" остављаш лика са којим ти је било лепо... Па не можеш да се је*еш да не уђе, нису још смислили фору

eto bas neke stavove kao ti u pocetku posta....
ja takve ljude prezirem iplasim ih se. nek je on dobar prema meni koliko hoce, takvi ljudi nisu ljudi

pa bolje ocekivati nista nego nikako ne ocekivati :confused:

Da se uozbiljim,ali stvarno pojma nemam,umoran sam ovih dana od silnog razmišljanja na tu temu tako da bi najradije iskočio iz ove kože bar na nekoliko dana:rumenko:

- - - - - - - - - -

ja takve ljude prezirem iplasim ih se. nek je on dobar prema meni koliko hoce, takvi ljudi nisu ljudi

Ali ipak trčiš za njim:think:

И треба да нас се плаше јер и имају разлога.

Не може неки мађар, шиптар, ко већ, да дође овде и да мења нешто што Србима одговара, Србин мора бити први у својој држави, осталима ако се не свиђа нек изволе па нек се врате у своје државе и тамо мењају шта хоће, а ми ћемо сами да причамо шта је нама добро а шта није, а не неки шипац, или ко већ, јер нису њему преци гинули за ову земљу, заправо можда и јесу, али са друге стране рова. А сви који кажу да ови ставови нису нормални, ја ћу им само рећи да управо због таквих имамо проблеме на свакој страни државе, тј дуж целе границе. Јер су сви добри док има мало, и на Космету су шипци били супер док нису постали већина, а онда иду енклаве, мучења, паљења итд итд.

Back