kako da prestanem da mislim na njega

e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega? :)
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..:manikir:
A ti si se istorbala sa nekim osrednjim papkom i odmah mislis kako je to neki kitonja koji te je ucinio zenom, pa sad ga ne mozes zaboraviti. Cekdok probas drugog jebbaca. a da ne govorim sta bi ti bilo da sam te ja istorbao. Pa ti bi umrla kad bi te napustio.

Jos to traje 10 meseci, slabo ga vidjam, ali dva puta mi se bio nasmejao, a taj prvi put nije mi bilo dobro kad sam ga videla (u pozitivnom smislu), i prosle nedelje sam ga videla gledao je u mom pravcu, i sad ne znam sta da mislim, verovatno mu se ne svidjam posto je on prekinuo komunikaciju sa mnom, jao al sam jadna :zcepanje:
ma ja se tako stalno zaljubljujem
al prodje me brzo
msm to ti je ono detinje sto imam
kao tinejdzeri
nego kad predje u malo ozbiljnije ja zapalim obicno haha
ili kazem necu :ljutko:

Jos to traje 10 meseci, slabo ga vidjam, ali dva puta mi se bio nasmejao, a taj prvi put nije mi bilo dobro kad sam ga videla (u pozitivnom smislu), i prosle nedelje sam ga videla gledao je u mom pravcu, i sad ne znam sta da mislim, verovatno mu se ne svidjam posto je on prekinuo komunikaciju sa mnom, jao al sam jadna :zcepanje:

batali...muskarac koji je zainteresovan nace nacin da ti pridje
hocu reci, jurice te dok te ne stigne

Ne treba da ti je lakše...ako ti se toliko sviđa,zaskoči ga na prepad,presijeci mu put kad ga sljedeći put vidiš,i kaži mu šta imaš,volimo mi to...otarasi se raznih predrasuda i uradi nešto slično..

Nema sanse, ja i akd ga vidim noge mi drhte, ne smem ni da pogledam, a faca namrgodjena :D
A i mislim da nije na meni da prilazim bez obzira kako se osecam, jer on da je hteo nesto verovatno bi pokusao, mada delovao mi je zainteresovano letos, ali mnogo je od tada proslo.

- - - - - - - - - -

batali...muskarac koji je zainteresovan nace nacin da ti pridje
hocu reci, jurice te dok te ne stigne

E pa to i ja mislim, ali ne mogu da batalim dok se ne pojavi neko novi.

Nema sanse, ja i akd ga vidim noge mi drhte, ne smem ni da pogledam, a faca namrgodjena :D
A i mislim da nije na meni da prilazim bez obzira kako se osecam, jer on da je hteo nesto verovatno bi pokusao, mada delovao mi je zainteresovano letos, ali mnogo je od tada proslo.

- - - - - - - - - -

Pa ti zamisli da si na moru,jer vas tamo nije blam da prve startujete(ne pričam generalno ali za većinu to važi)..:D

- - - - - - - - - -

Ako i dalje budeš namrgođena neće ti ni prići,niko ne voli nadrkane izraze lica...

Ali on je stariji od mene nekih 15-ak godina, mislim da bi bilo glupo s moje strane da ja njemu prilazim :D

I kome sad da verujem, zenama ili muskarcima sa ove teme? :lol:

Uhh zeznuto,velika razlika u godinama,nešto slično sam prolazio nedavno,dosta mlađa bila..hmm tako da je i meni bilo glupo da joj priđem..iako je htjela pa ti vidi sad,haha skoro isti slučaj:confused:

pa da bi preslo u ljubav a ne trip treba vremena
ali ne treba uopste biti zaljubljen da bi se neko zavoleo
ja to ukapirah skoro :)

kazu da zaljubljenost traje nekih 6 meseci...dovoljno.:rtfm::lol:
a da nisi malcice se zaljubiska pa mislis to, ono boldovano? :lol:

- - - - - - - - - -

Ali on je stariji od mene nekih 15-ak godina, mislim da bi bilo glupo s moje strane da ja njemu prilazim :D

I kome sad da verujem, zenama ili muskarcima sa ove teme? :lol:

to je to. mozda se i njemu razlika u godinama cini velikom.

Back