NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
"Uvece s tobom zaspim, ujutro tvoja slika me budi, ja ni u snu ne mogu bez tebe sasvim i kad me dusa boli ja tebe privijam na grudi"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Uvece s tobom zaspim, ujutro tvoja slika me budi, ja ni u snu ne mogu bez tebe sasvim i kad me dusa boli ja tebe privijam na grudi"![]()
cek, fashista amater koji nije glup?
ili nam nesto presucujesh ili si nasla jednoroga![]()
pa valjda je ideja da je razveselimo
a ne da slini u jastuk![]()
jbg meni je svako ko naginje fasizmu glup vec u startu. al ovaj nije ebote, e to je nesreca
ok, stariji maloljetnik onda? ...kugarko jedna![]()
ma jok, mladji pemzioner![]()
Играј Каунтер Страјк.e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega?
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..![]()
Jel po vama normalno zaljubiti se u nekog a da nije bilo ni poljupca, samo nekoliko razgovora?
e dakle, kako d aprestanem da mislim na njega?
imam hobi, znaci, nemojte mi sad ono- nadji hobi. imam hobi
ajmo dalje..![]()
ahahahhaa....
ne znam sta da ti kazem stvarno
osim da je ljubav bas bas corava
sto znas i sama
nezgodno je kad se situacija razbistri
pa skontas da je jednorog zapravo nosorog...![]()
samo 100% tinejdzera kaze daJel po vama normalno zaljubiti se u nekog a da nije bilo ni poljupca, samo nekoliko razgovora?
Jel po vama normalno zaljubiti se u nekog a da nije bilo ni poljupca, samo nekoliko razgovora?
znaci da...
treba mi "izbijac" sto nego gore rece (klin..izbijac...), treba mi "popunjac" kako ti rece....obrni okreni moram nadjem jebbaca
sve je ovo zbog nejjebice ja ti kazem![]()
pa popunjavao je vreme, bio je deo vremena. kada napisem vreme mislim bukvalno na vreme..a ne na tamo kojesta i svasta. a i sto da se ne pomene sex, pretpostavljam da je sex bio redovan, a sad ga...nema.
pustis vreme, naici ce neko drugi ko nece biti samo yebac.
pa ne znam jel ljubav. vise je bilo bazirano na strasti. bem li ga.
zaljubljenost je idealizacija
lazna predstava o nekom koja se srusi onog trenutka kada se odljubimo