Kako ce nastati nova Yugoslavia?

ABIH ako se moze nazvati da oni uopste "postoje". To sto su druge religije ne znaci da su nacija. Inace, svi mi, bili Hrvati, Srbi, Albanci, itd. nemamo problem da imamo jaku drzavu i da zajedno radimo. Imamo problem sa kriminalcima koji em sto kradu, em ispiraju mozak svakakvim glupostima. Ako zelimo da se ekonomski podignemo posle raspada EU znamo sta nam je ciniti.

Ко ти брани да имаш став, него, кад се Србадија окупља онда нема других обележја осим српских.

Ма нек понесе срп и чекић,можда треба трава око ђенераловог споменика да се покоси,или да се закуца који ексер.

Ко ти брани да имаш став, него, кад се Србадија окупља онда нема других обележја осим српских.

Pa to je malo "konzerva" za mene, ali Bože moj...doćićemo onda nekom drugom prilikom, kad budemo mogli komunistička obeležja da nosimo zajedno sa srpskim. Vidiš to npr. u Grčkoj ili Italiji nije nikakav problem...

Ма нек понесе срп и чекић,можда треба трава око ђенераловог споменика да се покоси,или да се закуца који ексер.

Мислиш? Ајде да ти верујем. Мени су увек сумњиви сви ти који политичке идеологије стављају изнад или у раван са српством. Која год да је политика у питању.

Jugoslavija je naravno moguca ali samo kada se svi hrvatski, srpski, bosanski ekstremni elementi otklone na bilo koji nacin. Zna se sta je UDBA radila takvima i zasto je vladao mir. Niko ni na jednoj strani vise nece siriti ekstremizam ako ih ne bude bilo.

Одличан предлог,прво почните са уклањањем шиптарских елемената.

Мислиш? Ајде да ти верујем. Мени су увек сумњиви сви ти који политичке идеологије стављају изнад или у раван са српством. Која год да је политика у питању.

Добар је кад ти кажем,за мало на оној мојој теми"Утицај комунизма на српски....."да запева иструли ми дуња у фиоци.

Poslednja izmena:
Konzerva je za staro matori...ja hoću budućnost! Neću da se vraćam u feudalizam...

Сто година нас убијају са том будућношћу, нећеш ваљда сад и ти. :) Знаш оно, човек кад дође до неког зида, мора да се врати барем мало уназад да би ухватио залет и прескочио препреку.

Pa to je malo "konzerva" za mene, ali Bože moj...doćićemo onda nekom drugom prilikom, kad budemo mogli komunistička obeležja da nosimo zajedno sa srpskim. Vidiš to npr. u Grčkoj ili Italiji nije nikakav problem...

Види ти Грка четника,аааа и кажеш заједно они и партизани уз ракију и прасе на Закинтосу?

Back