nexis_sixen
Primećen član
- Poruka
- 605
E to
Ali i iz tog pesmuljka vidiš da su Srbi najispravniji u toj priči.![]()
I da jesu i da nisu, moj narod na prvom mestu! Ako ne branimo sami sebe, ko će onda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to
Ali i iz tog pesmuljka vidiš da su Srbi najispravniji u toj priči.![]()
Па и он је Србин.![]()
Mi sad imamo našu kuću, koja se zove SRBIJA!!!
Mi sad imamo našu kuću, koja se zove SRBIJA!!!

Па и он је Србин.![]()
Kad Hrvat Srbinu kaže brate,
Slovenci piće plate,
Makedonci dobiju veće plaće,
Crnogorci se posla late,
a Bosanci sve to shvate,
bit će opet Jugoslavija, brate!![]()
Još uvek nemamo to jest živimo kao podstanari.
Nacionalizovaćemo!![]()

Možda imamo razzličite stavove i različita mišljenja i poglede na svet...ali to ne treba da nas odvaja i stavlja na protivničke strane! Mi smo SRBI!!!
Само имамо један "мали" проблем... Непонашамо се домаћински већ трошимо паре ван куће.... Туђе ***** нам је слађе од нашег најбољег меда !![]()

BLAJBINGERU !!! hoces li mi konacno odgovoriti gde zivis !?
zelim da ti nesto predlozim na , na kontu sto si rekao da UDBA 77' nije postojala
da srpska emigracija u spaniji nije postojala ,itd....
zelim da ti oci u oci predocim neke ljude ,da svi sednemo i malo procaskamo ,naravno ako nemas nista protiv snimio bi razgovor
i postavio na forum da i 2gi vide o cemu smo sve pricali .
msm ajde kad SI TAKO VAZAN SVEDOK DESAVANJA , DA TE UPOZNAM SA NEKIM SVEDOCIMA I LJUDIMA
KOJI SU RADILI STO SU RADILI I KOJI DANAS RADE STO RADE....MOZE !!?
ja cu sve dogovoriti i mesto da sednemo i krenemo sa pricom i vreme ,ok !!??
Он ти је недокрштени Србин.![]()
U SPC-u imaš 60% paganizma, ako ne i više...tako da možemo o tome na nekoj drugoj temi. A generalno je glupo da iznosite takve zaključke o meni.
Пусти сад СПЦ, него, где сам изнео икакав став о теби?
pa to da sam nedokršten, malo mi smeta... ali ništa strašno. Ili se to nije odnosilo na mene, možda sam ja pogršno protumačio...
pa to da sam nedokršten, malo mi smeta... ali ništa strašno. Ili se to nije odnosilo na mene, možda sam ja pogršno protumačio...
Него, мутне ти фотке по аватарима, изоштри то мало.Ma priča za ovog Hrvata Wy1 ili kako već
Ti si definitivno naš, to što si komunist nema apsolutno nikakve veze!
Ko bi čitao i ćaskao po forumu gde se svi slažu. Ја одговорих на твој пост, а у вези Славонца.Него, мутне ти фотке по аватарима, изоштри то мало.
Ništa nisam pisao za Slavonce, bar se ne sećam... E ja sam i Fidel, Drug Stari, Vlaiko, kktigar, Staljin, Bauk, Otpisan,...pa i crna trojka, ja sam svi oni, nemogu da postignem sve da lepo izoštrim, ima tu puno posla.![]()

Задржи се само на овом подебљаном.![]()
Србији нису потребни меркатори и идее.У бившим ех ју посебно у сло и хр често се чуло Србе на врбе е сада нек на врбама каче "своју квалитетну робу" а не по српским продавницама.
П.С. у обзир долази и остало дрвеће

Какво освртање,какве глупости??Злочини су почињени,људи су побије,имовина им је узурпирана или отета а Хрватска је не враћа.Која будала или идиот може да поклони туђу имовину и пређе преко мртвих?

само другосрбијански смрадЈа одговорих на твој пост, а у вези Славонца.Него, мутне ти фотке по аватарима, изоштри то мало.
Милошевић и национализам... ?Дај кога ти засмејаваш...? До самог краја се борио искључиво за опстанак Југославије ! Када је видео да нема наде за опстанак гледао је да сачува границе Србија тако да не остане пуно Срба преко границе јер је знао да се историја поновља и да ће поново бити протеривања како је и било ... Јел Милошевић био националиста зато што је слао војску да брани српски народ на просторима на којима су харале усташа и балије...? Јел Милошевић рекао "Југославије више нема! " или је то можда рекао неко други ?
За време тог Милошевића биле су санкције, рат па се опет могло некако живети и наћи нешто радити... Пре пар недеља код Футошке пијаце милицајци шиканирају жену зато што продаје свој ручни рад ако се неварам стоњаке ?!!? Еј бре није платила порез ! А другари од покојног Ђиниђића који су купили фабрике за по 1 € јел су они платили порезе ? Је мој к.....
Јел било код Слобе безобразних приватизација ко данас или су фабрике како тако радиле без обзира на рат и санцкије (готово да нисмо имали подршку Русије поготово не тако велику као данас ) ? Јел Слоба није могао да распрода цементаре,изворе воде и сл. ? Наравно да је могао али није био издајник па да тако нешто уради !
Може се рећи да смо медијске ратове изгубили и да ће нам требати доста енергије, новце и времена да из глава избацимо људима у Србији у свету али и Србији да је Милошевић био националиста који је желео "Велику Србију", да су Срби ти који су започели рат, да Срби једу малу децу, да су Срби побили 8000 заробљених муслиманских екстремиста и тако починили "геноцид"...и сл. глупости западних медија...
Једну ствар да схвате људи .. Ми нисмо ишли у ратове да би нешто ДОБИЛИ него би да би БАР НЕШТО САЧУВАЛИ ! Друга стране су биле те које су у рат кренуле из добити !