totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.571
kolima kroz ukrajinu?Koliko ja znam iz istorije, Putin nikad ne ide tamo gde svi ocekuju ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolima kroz ukrajinu?Koliko ja znam iz istorije, Putin nikad ne ide tamo gde svi ocekuju ...
То заборави.Možda sam malo paranoican ali sve nekako mislim da je to nekakva klopka za Putina.
Realnije bi bilo neko mesto van evrope za sastanak.
I sam sastanak je nesto sto mi vise lici na PR obe strane.
Rusija definitivno traži ceo dombas a eventualno odustane od cele zaporoske i hersonske oblasti.
Ukoliko nato ni sada ne pristane sledeca gorka pilula koju ce progutati ce biti jos gora...
Prema Trampovim rečima, on i Putin su vodili dug telefonski razgovor u kojem je "postignut veliki napredak", nakon čega su se dogovorili za sastanak u glavnom gradu Mađarske, piše airlive.net.
Put ruskog predsednika do Mađarske suočava se sa velikom logističkom preprekom. Zbog sankcija Evropske unije i ograničenja vazdušnog prostora nametnutih Rusiji, ruskim vladinim avionima, uključujući predsednički Iljušin Il-96, zabranjeni su preleti iznad većine evropskih zemalja. To znači da Putinova ruta mora da zaobiđe gotovo sve članice EU, iako je sama Mađarska deo tog bloka.
Ova zaobilazna ruta mogla bi biti duga oko 5.000 kilometara, što bi vreme leta produžilo za otprilike tri sata u odnosu na direktnu liniju od 1.500 kilometara. Iako je ruski predsednički avion opremljen za dugolinijske letove, produženo putovanje zahtevaće pažljivu koordinaciju sa turskom i srpskom kontrolom vazdušnog saobraćaja, kao i planove za nepredviđene situacije u slučaju vremenskih ili diplomatskih komplikacija.
Stratosfera nije vazdušni prostor niti može da pripada ijednoj zemlji.
Dakle Putin može da iskoristi rupu u medjunarodnim zakonima i iskoristi stratosferu za svoj put.
Od aerodroma do prokopa nek vata leteći taksi.Avionom u Beograd pa onda brzim vozom za Mađarsku..![]()
У хаљини и перици, без сумње.
Pre kao clan pilotske posade...a stjuardese ce biti FSB tajni spec agenti...a pola putnika ako ne i svi...ce takodje biti FSB i GRU...
....
Стар је за пилота. Нико не лети у седамдесет и некој.
Може да прође као бабушка.
а шта ћемо са Бугарском?Ako je EU problem,moguca ruta je preko Sredozemnog mora,Crna Gora,Srbija,Madjarska. Preko Turske .

Od aerodroma do prokopa nek vata leteći taksi.
За 2000 динара!
Дај неки попуст за Путина.
Ovom rutom nema dodira sa nebom Bugarske. Evo ti pojasnjenje,leti teritorijom Rusije do Socija,grad na obali Crnog mora,iznad mora ide do Trabzona ,Turska,leti iznad. Sredozemnog mora pa Jadran ,leti iznad CG,Srbije do Madjarske. Slicnom rutom leti AIR Srbija za Moskvu,preko Instanbula.а шта ћемо са Бугарском?![]()
........ako "studenti u blokadi" ne dobiju iz Londona naredbu da blokiraju prugu NS-SU kako bi onemogucili Putina i Trampa da postignu mirovno resenje za Ukrajinu.može do Beograda pa onda sokolom do Pešte